Kinézek 80 kilónak? (képek)
2016. nov. 25. 14:10
1/11 anonim 

válasza:

Làttam mar durvabbat. De te sem vagy éppen kicsi. Fogyj le.
2/11 anonim 

válasza:

Nem durva, neked nem hasra ment szinte minden, mint nekem... :D A hurkakarok nem jönnek be. Van, akinek igen.
Nem rossz rád nézni, de ekkora felesleg már több okból is hátrányos, jobb lenne fogynod.
3/11 A kérdező kommentje:
igen..a karommal van a legnagyobb bajom
és a combommal és a hasammal meg a derekammal
Mindennel :(
2016. nov. 25. 14:21
4/11 anonim 

válasza:

Látszik,hogy 80 körül mozogsz.
Ez még nem vészes még most fogd meg!
5/11 anonim 

válasza:

Válts életmódot!Szűk fél év alatt ledobhatod azt a 20-ast.Diéta,sport és türelem.Neked is menni fog!
6/11 anonim válasza:
Nem vészes, de én is inkább a fogyás elkezdését javaslom
7/11 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon csinos vagy! És az is látszik, hogy tornázol, vagy valamilyen sportot űzöl, mert formás vagy.Az a 80 kiló egyenletesen van rajtad elosztva. Ennél feljebb ne menj. Így szerintem tökéletes.
8/11 anonim 

válasza:

Nem durva. Egyél egészségesen, és mozogj heti 3 órát.
9/11 anonim 

válasza:

#7 Ne zavarjuk már össze a kérdezőt.Felismerte a problémát,saját magával sincsen kibékülve,hisz' nem ilyen volt.Változtatni szeretne,csak még nem szedett hozzá össze elég erőt.Azért is tette ki a kérdést mert segítséget vár.
10/11 anonim 

válasza:

Én nem néznélek 80 kilónak. Nekem 80 kilósan iszonyú nagy hasam volt. Viszont igaza van annak, aki szerint most kell "megfogni", mert amint írtad 58 kilóról híztál meg, nekem is észrevétlenül ment fel plusz kiló és ugyanilyen észrevétlenül hízhat az ember 120 kilóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!