Szerintetek kinézek 70 kilónak? (Kép)
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem a kilók hanem a tükör számít de kicsit elszomorodtam mikor 70 kilót mutatott a mérleg. Szerintem nem nézek ki annyinak... Vagy igen és testképzavarom van? :D
170 cm vagyok a méreteim 87/65/90 kb. Szerintetek milyen alkatom van? Szerintem körte.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
2015. júl. 26. 21:34
1/19 anonim válasza:
ez nalam egy 10/10 :) es szerintem a merleged se mer jol :D
2/19 A kérdező kommentje:
Digitális mérleg és nem hazudik. :D 68,7-et mutatott a minap.
2015. júl. 26. 21:39
3/19 anonim válasza:
mindegy, akkor is igy tokeletes az alakod, legalabbis szamomra :D a gorogdinnyeket meg kilora merik tudod, ez van.
#1 voltam.
4/19 anonim válasza:
Szerintem alapból nagyon szép alakod van.
5/19 anonim válasza:
Minden rendben van!
=Jóféle testalkat=
6/19 Hanga123 válasza:
Szép vagy! Hogy csinálod fitness?
7/19 anonim válasza:
Uhh, hadd gyönyörködjek még egy kicsit! :D Szerintem nagyon bomba alakod van, szép keskeny derékkal, széles csípővel, formás kerek popsival, ami elég feszes is, ahogy látom. A combok is rendben vannak, bizonyára fitness terembe jársz. Az biztos, hogy ilyen barátnőm legyen! :D
8/19 anonim válasza:
Basszus, én 178 cm-hez vagyok 61-62 kg és kb. így nézek ki, mint te:D Tuti jó a mérleged?:D 15/l
9/19 A kérdező kommentje:
Tuti jó, ezért vagyok elborzadva... Boldogítom magam azzal hogy nehéz a csontom, meg a májam. :D
2015. júl. 26. 22:44
10/19 anonim válasza:
De szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mennyit mutat a mérleg:D A te esetedben tényleg nem kell, mert jó az alakod, az egészséges határon belül van a súlyod is, szóval no para :D #8 voltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!