Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudna segíteni nekem valaki,...

Tudna segíteni nekem valaki, aki ért ehhez?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék.

Egészséges,sok fehérje,közepes szénhidrát,kevés zsírtartalmú étkezés rendben,viszont szeretnék elkezdeni kondizni is.

Aerob jellegű edzésre gondoltam amit 1 honap után ha belejövök,súlyzós edzéssel egészíteném ki.

Viszont lenne pár kérdésem a témával kapcsolatban.

1.) Edzés után nekem,mint fogyni vágyónak,fontos e egyből a fehérjepótlás? Ha igen, MIT és hány grammot?20 grammot olvastam. Valamint hogy szénhidrátot edzés után 2-3 órával szabad csak.Igaz ?

2.) Hetente hányszor végezzek súlyzós edzést az aerob mellett? 3 alkalomra gondoltam.

Teljes test vagy szétválasztva? Én teljesre gondoltam.

3.) Mekkora időtartamú legyen a súlyzós edzés?

4.) Hogy osszam be? Heti 5 aerob + heti 3 sulyzó?

5.) Mekkora súlyokkal dolgozzak + ismétlésszám (léci számokat irjatok ne azt h közepes ismétlésszám mert azt nem tudom mennyi)

6.) Jó e ha a napi 1 órás aerobot felbontom hogy 20 perc gyors gyaloglás 20 perc lépcsőző és 20 perc bicikli?

Célom a fogyás.

Eleve már van egy fizikumom,azt se bánnám ha menne le izomból is.

Köszönöm előre is aki segít nekem ! 26/L

2010. ápr. 29. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tudod, bennem is régebb felmerültek az ilyen kérdések és tudtam, hogyha igy teszem fel a kérdést akkor szinte senki sem fog normálisan válaszolni. Kicsit annak a látszatát kelti az ilyen jellegű kérdés, hogy a kérdező túl aprolékos és szereti elhúzni a tervezgetést, ahelyett, hogy belekezdene már. Persze én megértem, hogy saját magadon akarsz segiteni , ezért elmondok egy pár dolgot :

1) Edzés után NEM muszáj húst enni, bárki bármit mond, de én is jártam a sikeresek fogyókúrázok cipőjében és garantálom, hogy hús nélkül is megy a dolog. A mozgás a lényeg, nyugi, mert 1-2 óra mozgástól még nem reped meg az izmod, hogy sürgősen pótolni kellene.

2) A 3 alkalom jó. Inkább teljes testre

3) Az időtartamot kérdezd szakembertől és ez komoly ! Vagy nézz utánna interneten. Egyébként általában 10-esen ismétlődő 3-as szetteket szoktak csinálni

4) Aeróbból lehet bármennyi. A heti 5 kiváló ( lehet több is, nem árt meg, de az 5 tökéletes )

5) Kezd könnyen ( 6-7 kiló vagy kevesebb/több, ahogy érzed), az ismétlésszámot már leirtam

6)Jó, de az aerób lehet variáltabb is, nem kell, hogy unalmassá váljon

Bocs, de én sem vagyok szaki. Azért rem segitettem 1kicsit

2010. ápr. 30. 15:00
 12/13 A kérdező kommentje:
15:00 - nagyon szépen köszönöm a választ,és segítettél is vele !!:)
2010. ápr. 30. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Pacal!!
2010. máj. 2. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!