Mennyi idore van szuksegem ehhez?
Figyelt kérdés
Kiszeretnem emelni, hogy mennyi IDO-re van szuksegem a kovetkezohoz:
eloszor is 17 eves vagyok, 55kg, 168 cm magas!
Mnos felesleg nincsen rajtam, csak feszesiteni szeretnek comb, fenek, csipo tajt!Formalodni szeretnek, minel formasabb szeretnek lenni es ezert barmire kepes vagyok!
Rubint Reka napi 20 perc tornagyakrolatokat szeretnem vegezni, ami ezekre a felsorolt testreszekre ajanlottak!!
Szoval megtudnatok nekem saccolni, hogy mennyi IDO-re lesz szuksegem, hogy latvanyos eredmenyt erjek el?
Amugy jovo nyarara szeretnek strandszezonra osszehozni egy jo kis alakot magamnak!!!
2011. szept. 1. 17:12
1/3 A kérdező kommentje:
mas hatasos edzesterveket is irhattok:)!
2011. szept. 1. 17:13
2/3 anonim válasza:
Addig biztos sikerül, ha kitartóan csinálod. Bár az említett edzést nem ismerem.
3/3 A kérdező kommentje:
johetnek meg a valaszok!
amugy koszike:)
2011. szept. 1. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!