Ez így működhet?
Figyelt kérdés
76kg vagyok és 177cm, szeretnék legalább 10kg-t fogyni. Arra gondoltam hogy csinálnám Shaun T-től az Insanityt, nyáron már csináltam, csak térdfájós vagyok és abba kellett hagynom.
Viszont azt nem tudom hogy hogyan étkezzek. Nincs pénzünk arra hogy minden nap csirkemellet/húst tudjak enni, sőt hét közben általában főtt ételt se nagyon tudok enni. Arra gondoltam hogy enném azt amit eddig is, csak kevesebbet, a másik variáció a koplalás. Koplalással és sok mozgással már fogytam egyszer 8kg-t.
Ez mennyire működőképes szerintetek?
2016. nov. 21. 16:55
1/2 anonim válasza:
Ha azt kell enni ami van, akkor nem tudsz sok mindent csinalni. A koplalas ertelmetlen.
2/2 anonim válasza:
Ne koplalj, de cukrot, kenyeret kevesebbet egyél és igyál sok vizet!
Hajrá!😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!