Müködhet? (étrend)
Régóta szeretnék lefogyni de eddig mindig sikertelenül próbálkoztam két hetes diétákkal.
Most azt gondoltam ki, hogy a diétákból meg tartom a reggeliket(azok felét) ebédet a munkahelyen eszem (nagyon egészségesen főznek rengeteg párolt zöldség csirkemell, hal)
vacsorára pedig egy ideig csak valami gyümölcsöt eszem. Cukrot minimalizálni szeretném a kenyeret pedig szeretném teljesen elhagyni. Jó ideje mozgok napi fél egy órát annak függvényében időm mennyire engedi.
Szerintetek ezzel ha hosszabb távon is de érhető el fogyás?
Ez így nagyon nem jó.
A kéthetes diétáknak semmi értelmünk, amint abbahagyod, visszajönnek a kilók.
Olyan életmód váltás kell, amit életed végéig tudsz tartani és egészséges.
Ez a mostani étrended nem ilyen.
Reggelre miért pont fél adagot akarsz enni? Ezek a 2 hetes diéták amúgy is koplalósak.
Egyél reggel tojást, zöldséget, TK kenyeret, zabpelyhet gyümölccsel.
Az ebéd jónak tűnik.
A vacsorád miért gyümölcs? Nem túl jó, csak szénhidrát van benne (cukor). Estére fehérje kellene.
Én ezek mellé betennék egy kisebb tízórait és uzsonnát is. (ez persze függ, attól hogy mekkora adagokat eszel)
3 étkezéssel nincs gond, elég általános így enni, a testnek pedig főleg megfelel. Én más vagyok, én 2-szer eszem, de a napi 1 étkezés se rossz, ha valakinek az passzol.
Ha minimalizálni akarod a cukrot, alap, hogy alig egyél gyümölcsöt. Ehetsz vacsorára egy keveset, főleg a szénhidrátszegényekből, de ne arra alapozd, jól írták, hogy a fehérje sokkal célszerűbb... Zöldséggel és/vagy zsírral, mert azért kalória is kell, egy kis fehérjében nincs sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!