Hogy hízzak meg gyorsan a verekedéshez?
Figyelt kérdés
Ittvan a nyár a küszöbön, és egyre több az utcai verekedés Budapesten. Magas vagyok (197 cm), de csupán 75 kg, és így nagyon vékonynak látszódom. Hogy tudnék felszedni egy kis súlyt, hogy ne tűnjek könnyű prédának egy esetleges hátbatámadáskor?2010. ápr. 29. 19:39
21/30 anonim válasza:
Ejj gyerekek, érdemes beruházni egy nagyobb teljesítményű hozdozható infralézerre, fáj, vakít és láthatatlan. Éget is.
22/30 anonim válasza:
hát figyelj szerintem elég az hogyha nem az ilyen balhés helyeken lógsz meg mindig van veled társaság, akkor nem olyan bátrak az emberek.. jobb azis hogyha legalább van 1 cigány a társaságotokba ő levajazza a tezsvírekkel a dolgot.. szóval ennyi próbálj meg ne a "híd alatt" hanem a hídon járni, és akkor nemlesz szükséged hízókúrára
23/30 anonim válasza:
Mézesdió,és/vagy lehet kapni táplálék kiegészítőket amik direkt izomnövelésre szolgálnak.
24/30 anonim válasza:
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy igenis kell félni. 160 cm-s lány vagyok, Csepelen lakom.. Erről nem tehetek. De volt már, hogy bekóstoltak. Pedig nem ugatok be nekik. Lehet a média is besegített, de attól még a jelenség él. :(
Amúgy ismered őket, 4en vannak minimum, szerintem annyi izmot nem tudsz felszedni pár hónap alatt, de paprikaspray, sokkoló, futócipő kombináció segíthet ;)
25/30 anonim válasza:
Ha 2 méteres vagy, akkor mindegy, mer max tökönharapnak. Leütni nem fognak tudni. Futásban is előnyöd van, nincs probléma.
26/30 anonim válasza:
Fékezd az optimizmusod... Ugyan már, én lány létemre nem vagyok így besz*rva, pedig a nyóckerben lakom.:)
27/30 anonim válasza:
Hat ezen szetrohogtem az agyam, nagyon epic valaszok de a kerdes se semmi meg a kategoria. xD en 1.87 m es 72 kg vok es romaniaban elek ami ugye nem a legelonyosebb egy magyar embernek... megse kotnek belem... az egesz kisugarzas kerdese (oltozkodes, hajviselet, arckifejezes abban a bizonyos helyzetben meg ienek). Amugymeg ha mindenaron verekedes tor ki tok mindegy hanyan vannak azt usd ameik a vezeregyenisegnek tunik vagy a legnagyobbat es tanulj vmi pro harcmuveszetet vagy sima utcai bunyot es ne hizassal probalkozz.Esetleg probalj pontosan utni (terdrugas oldalrol, melyutes/rugas, vesen-majon-nyakon utes, iesmik) h max 2 utesbol a foldon legyen.. Ha a legkemenyebbet kiutted 2 mozdulatbol garantalt a siker... Ha ez nemjohet szoba az elottem szolo paprikaspray sokkolo futocipo komboja joljohet xD
28/30 anonim válasza:
nem a súj a lényeg hanem a technika. egy minimális izmod legyen azért, de nem ezen van a hangsúj. igaza van utolsónak, abban a helyzetben az öltözködés, a hajviselet, és a kisugárzás számít. Én kék vagy fekete répagatyában járok, feszes pólóban, 15centis vasalt fekete hajam van piros csíkokkal, és van egy karikás ajak pc-m. Ennek köszönhetően hónaponta legalább egyszer belém köt, akinek nem tetszik. Én úgy oldottam meg, hogy gyúrok keményen egy éve, és kickboxot tanulok mellette. Régen capoeira-ztam, de az inkább olyan szaltózós-vagánykodós-csajozós, és félig tánc. 176 cm vagyok, 70kg. Meg nem árt betanulni pár jelenetet előre. Pl amikor neked jön, vagy beszól, esetleg megállít 4 cigány, akkor nem dermedsz le, hanem a csorda alfahímének viszapofázol, löksz rajta egy isteneset, ha pofázik akkor egy váratlan pillanatban izomból orrbanyomod ököllel. 40% esélye van h eltörik az orra, de 100% h vérzik majd, és kib*szottul fáj majd neki. Nagy az esély h elszaladnak. Ha nem, akkor neked esnek mindannyian. Ilyenkor vesd be amit tanultál harcművészeten. Ha nincs elég merszed, akkor érdemes még atlétika edzésre járni kb heti egyszer, és ugye megtanítanak futni. Ha nem akarsz oda járni, akkor járj hetente 2x kocogni. Én ezeket mind csinálom, és egy, hogy rohadt jó testem van tőle, tapadnak a csajok, a másik, hogy magabiztosabb leszel, a harmadik, hogy sok esélyed lesz a bunyóban. Olvass utána, hogy milyen szempontoktól függ az ütés ereje, mert ugye nem csak az izomtól, stb. Remélem segítettem. Amúgy nagyon kemény válaszokat láttam itt, 15percig sírtam a röhögéstől :D
29/30 anonim válasza:
én hülyére röhögtem magam ettől XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!