Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy hízzak meg gyorsan a...

Hogy hízzak meg gyorsan a verekedéshez?

Figyelt kérdés
Ittvan a nyár a küszöbön, és egyre több az utcai verekedés Budapesten. Magas vagyok (197 cm), de csupán 75 kg, és így nagyon vékonynak látszódom. Hogy tudnék felszedni egy kis súlyt, hogy ne tűnjek könnyű prédának egy esetleges hátbatámadáskor?
2010. ápr. 29. 19:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%

"ha a fizetésed a zsebedben lenne, és fényes nappal bankból kijövet leütnek, te mit csinálnál?"

1. Fényes nappal nem fognak leütni az utca kellős közepén.

2. Ha mégis leütnek, már úgyse tudsz mit csinálni.

3. Valószínű az a legjobb megoldás, ha megtámadnak, hogy üvöltesz mint a fába szorult féreg miközben kocsikulccsal sorba kiszurkálod a szemüket (biztos hagyni is fogják)

Ha rádcsimpaszkodik két makkoscigány, másik kettő úgy megver ahogy nem szégyelli, nem nagyon fogja érdekelni, hogy 75kg vagy vagy 90.

Vagy tanulj meg futni, vagy tanulj valami önvédelmet (de ne valami ájtatos manó kung fut, hanem pl. krav magát)

2010. ápr. 29. 21:08
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Jaj, ne aggódj... De gyúrni nem is kell, vagdosd össze, vagy tetováld ki az arcod:)!
2010. ápr. 29. 21:11
 13/30 anonim ***** válasza:

Ki az a barom aki beleköt egy 2 méteresbe?

Amúgy meg nem kell olyan helyeken mászkálni egyébként is ha én támadnálak meg tuti hogy a lábaidra mennék..

Sztem más is a térded rúgná szét elsőre, vagy a bokád arra meg nem tudsz gyúrni...

2010. ápr. 30. 00:42
 14/30 anonim ***** válasza:
93%
Öltözz Rendőrnek! :P
2010. ápr. 30. 00:45
 15/30 anonim válasza:

Egy értelmes válasz,egy példa:

Volt egyszer egy igen sovány ürge,a 160 cm-hez 55 kg társult. Ez az ürge gondolt egyet,elszánt volt,és elkezdett tricepszezni,bicepszezni,hasazni...amit kell,és kreatint meg fehérjét ivott,2 óránként evett,és 9 hónap alatt lett a 160 cm-es 55-kg-ból egy 160 cm-es 72kg-os ürge.

Sok sikert!!!!!!! :)

2010. ápr. 30. 11:31
 16/30 anonim válasza:

Amúg kiktől félsz,hogy megtámadnak?

Ha k.csög cigányok,azoknál nem kell gyúrni! Azok olyanok,ha látják,hogy nem félsz,akkor betojnak és elengednek.

Egyszer a munkahelyemen az egyik ilyen k.csög cigány csávó beszólogatott, én vissza szólogattam,erre megragadta a nyakamat,én a szemébe röhögtem,elengedett,és utána már nem foglalkozatt velem(160 sem vagyok,és csaj ,az egy jó fejjel nagyobb volt és szín izom.)

2010. ápr. 30. 12:09
 17/30 anonim ***** válasza:
69%

Sztem te túl sok filmet nézel!

Menjé WoW ozni!!!

2010. ápr. 30. 17:04
 18/30 anonim válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg Fekete Lacit :D

[link]

Amúgy a méret mindegy... :D Láttam én már olyan hurkástarkójú kopasz állatot, akit tokától bokáig 60 öltéssel raktak össze miután két járőr meg 2 mentős bevonszolta... egy gyors/ügyes késessel találkozott... :D (a rendőr szerint a kopasz provokálta ki a dolgot) Balesetin sok érdekes arccal találkozik az ember... :D

2010. máj. 3. 22:48
 19/30 anonim válasza:

Kérdés hány éves vagy?

Én is hiába ettem meg sportoltam sosem akart feljönni egy pár kiló és most hogy 24 lettem egy kicsit elkezdtem felszedni sportolással. 195 cm vagyok és 85 kg de még így sem nézek ki valami vastagnak szóval jobb ha futni tanulsz, szerintem azzal többre mész!

2010. máj. 3. 23:19
 20/30 anonim válasza:
44%
hát ezt ha komolyan gondolod barátom akkor nagyon nagy baj van a fejedben. valószínűleg te az átlagnál is jobban bekajáltad a média által gerjesztett baromságot, HOGY FÉLJ! ezzel csak az a gond ha ezt érzed és ezt sugárzod ki, akkor tényleg be is fogod vonzani, és valóban neked fognak ugrani 8 an hetente. nagyon sajnállak, de remélem ez most tényleg csak vicc volt!
2010. máj. 3. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!