Felül vékony, alul vastag vagyok. Mit tegyek?
Ha izmosabb vagy alul, akkor eddz felsőtestre. Még igen ifjú vagy, így ne súlyzókkal, inkább saját testsúllyal.
Pálcika lábakat ne akarj, ha van izmod, örülj neki.
Inkább örülj, hogy izmos a lábad.
Az olyan nevetséges, amikor egy férfinak vékonyabb lábai vannak, mint a barátnőjének :)
Hány centi vagy? Abból indultam ki, hogy nem vagy olyan iszonyatosan izmos lábú (14 évesen ez eleve nehéz, de nem úgy néz ki, hogy nagyon edzenél rá, bár ha sprintelgetsz, amiről nem tudok, az tud izmosítani), mindössze nem pálcika. Ami jó. Akármilyen is a környezeted. Megértem, ha nem akarsz izmos lenni, a párom sem akar, 38 éves fizikai munkás férfiként 176 centihez 63 kilósan néz ki jól, akkor viszonylag szálkás (nem eresen, szép kis puhán, lekerekítetten, ahogy egy nem annyira szálkás nő...). De vastag a combja, meg is lepődöm rajta néha, mennyire. De mégis milyen legyen, áll rajta, biciklizik, rengeteg nagy izom található ott... Láb, nem vékonyka faág a szilvafa legtetején...
A vékonyságot, karcsúságot, akár a feminin vagy androgün kinézetet is támogatom, ha egy srác valamiért azt akarja, de a csontvázszerű pálcikaság már egészségtelen és elég siralmas kinézetre is (OK, ez ízlés). Ennyire nem jó toleránsnak lenni, nem is vagyok az. Persze ez egyes típusokat nem érdekel, tudom.
Ne legyél hülye, kérdező! :D
Ha hozzáedzed a felső feled a lábaidhoz, akkor az összes korodbeli csaj téged akar majd... én nem hagynám ki a lehetőséget... :)
Ha ennyire nem akarsz izmos lenni,mint ahogy a legtöbb válasszoló mondja,akkor fuss hosszú távot.(nem kell nagyon sokat,se pedig gyorsan!)
Max. 10 kilométert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!