Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízzak vagy fogyjak?!

Hízzak vagy fogyjak?!

Figyelt kérdés
14 éves vagyok.Sok fiúnak bejönnek a dagi lányok úgy, hogy nem tudom hogy lefogyjak-e vagy semm?165cm magas vagy, és 110kg.

2016. nov. 19. 13:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Leírtam hogyan...
2016. nov. 19. 16:09
 22/41 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ne a fiúkra hagyatkozz ezen a téren!

A magasságodhoz felnőttként is túlságosan sok lenne az a 110 kg, nem úgy, hogy még csak 14 éves vagy.

Később komoly szervi bajokat is okozhat ez a súlytömeg! Mindenképp kezdj el diétázni, kevesebbet enni, de változatosan táplálkozni, illetve mozogni, mert itt nem a pasizás, hanem az életed a tét!

2016. nov. 19. 16:32
 23/41 anonim ***** válasza:

Ha a normál szintnél kövérebb akarsz lenni, az nem gond, de az egészséges szinten maradj belül. Én ehhez a magassághoz voltam már 84 kiló is, nem akadályozott, de az már bizonyára egészségtelen volt kissé, főleg hogy hasra hízó fajta vagyok. A tied egyértelműen iszonyú sok, párszor 10 kilót kell fogynod, ha jót akarsz.

Az egészség fontosabb, mint egyes extrém ízlésűek véleménye.

A fiúknak ez is, az is tetszhet, a nagyon kövérek ritkán, ahogy a véznák is, persze előfordul. Inkább nézz ki úgy az egészséges szinten belül, ahogy magadnak leginkább tetszel, tuti lesz rá kismillió fickó, akinek be fogsz jönni.

2016. nov. 19. 16:41
 24/41 anonim ***** válasza:
Mindenképpen fogyj. A fiúk nem ezt a "husis" testalkatot szeretik, hanem a teltkarcsút, aki nem hájas, de azért van rajta mit fogni. Én személy szerint 16 éves vagyok, 158 centi. Jelenleg is fogyózom, de még soha nem értem el azért azt a brutális szintet amin te vagy. Ez hihetetlenül káros az egészségedre. Lehetsz cukorbeteg, szívbeteg, stb..
2016. nov. 19. 16:48
 25/41 anonim ***** válasza:
67%

"Sok fiúnak bejönnek a dagi lányok"

Így van, ízlés szerint esetleg 2-10 kg felesleggel azok akik daginak mondják magukat, na de 50-60 kg felesleggel azért szörnyen túlsúlyos a történet...

2016. nov. 19. 17:37
 26/41 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat.
2016. nov. 19. 19:13
 27/41 anonim ***** válasza:

Hát ez nem a van rajta mit fogni kategória. Persze, sokaknak tetszik, ha valaki kerek, formás. Szép, ha valaki feszes, jó alakú. De te totál túlsúlyos és löttyedt vagy 14 évesen!

Hozd formába magad. Nem kell 50 kilós pálcikának lenni. De ez már túlzás.

És persze nem a fiúk miatt, hanem az egészséged miatt lenne legfontosabb normális súlyúnak lenni.

El nem tudom képzelni, hogy mit ehetsz, hogy ilyen fiatalon már ennyire túlsúlyos vagy.

És akkor még nem is estél át szülésen, változókoron, idősödésen, amiktől mind-mind jobban megmaradnak a kilók.

Felnőttként majd 150 kg leszel, vagy mi?

2016. nov. 19. 19:14
 28/41 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék tovább hizni .
2016. nov. 19. 19:36
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok a kövér vagy magát molettnek leíró nő. Egyre több. És ők hangoztatják hogy mennyire a lábaik előtt hevernek a férfiak, de attól még nem szabad ezzel megelégedni, mert nem így van. A háj ritkán esztétikus látvány. Sok férfi pedig persze hogy nem ismeri el, hogy inkább egy vékonyabbra csorog a nyála, mert mondjuk a párját nem szeretné megbántani vagy a környezetében nincs bombanő. Az ekkora súlyfelesleg már közel sem az elfogadható kategória és nem a kinézet, sokkal inkább az egészséged miatt. Erre gondolj. Lehet egy kövér nő is szép, tehát ahhoz hogy szép legyél, nem kell görcsösen fogyózni. Viszont ellenben egy vékony emberrel - mert sokan kampányolnak ellenük - a zsírfelesleget folyamatosan cipeled és terheli a szervezetedet, tetszik vagy sem. Rakódik le a sok sz*r az érfalakra is, aztán x év után jön a betegség. Viszont ha nincs annyi felesleg, megfelelő táplálkozással mindent megkap a szervezeted. Én csontsovány vagyok, mégis el volt a héten hűlve a doktornőm, hogy hogy a fenébe ilyen tökéletes a vérképem. Nem tudok hízni, de ettől még odafigyelek amennyire tudok, hogy mindent kapjon a szervezetem. Tehát még mindig inkább ez, mint a túlsúly. Nem vagyunk tökéletesek. Nem győzöm hangsúlyozni, a szépség elsősorban kisugárzás kérdése, de az egészséged miatt mindenképpen próbálj meg leadni. A kövérség pedig nem divat, hiába próbálnak belőle manapság azt csinálni. Az egészség legyen a divat, ne a háj vagy a csont.
2016. nov. 19. 19:59
 30/41 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem még elfogadható :)
2016. nov. 19. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!