Hízzak vagy fogyjak?!
Szerintem ne a fiúkra hagyatkozz ezen a téren!
A magasságodhoz felnőttként is túlságosan sok lenne az a 110 kg, nem úgy, hogy még csak 14 éves vagy.
Később komoly szervi bajokat is okozhat ez a súlytömeg! Mindenképp kezdj el diétázni, kevesebbet enni, de változatosan táplálkozni, illetve mozogni, mert itt nem a pasizás, hanem az életed a tét!
Ha a normál szintnél kövérebb akarsz lenni, az nem gond, de az egészséges szinten maradj belül. Én ehhez a magassághoz voltam már 84 kiló is, nem akadályozott, de az már bizonyára egészségtelen volt kissé, főleg hogy hasra hízó fajta vagyok. A tied egyértelműen iszonyú sok, párszor 10 kilót kell fogynod, ha jót akarsz.
Az egészség fontosabb, mint egyes extrém ízlésűek véleménye.
A fiúknak ez is, az is tetszhet, a nagyon kövérek ritkán, ahogy a véznák is, persze előfordul. Inkább nézz ki úgy az egészséges szinten belül, ahogy magadnak leginkább tetszel, tuti lesz rá kismillió fickó, akinek be fogsz jönni.
"Sok fiúnak bejönnek a dagi lányok"
Így van, ízlés szerint esetleg 2-10 kg felesleggel azok akik daginak mondják magukat, na de 50-60 kg felesleggel azért szörnyen túlsúlyos a történet...
Hát ez nem a van rajta mit fogni kategória. Persze, sokaknak tetszik, ha valaki kerek, formás. Szép, ha valaki feszes, jó alakú. De te totál túlsúlyos és löttyedt vagy 14 évesen!
Hozd formába magad. Nem kell 50 kilós pálcikának lenni. De ez már túlzás.
És persze nem a fiúk miatt, hanem az egészséged miatt lenne legfontosabb normális súlyúnak lenni.
El nem tudom képzelni, hogy mit ehetsz, hogy ilyen fiatalon már ennyire túlsúlyos vagy.
És akkor még nem is estél át szülésen, változókoron, idősödésen, amiktől mind-mind jobban megmaradnak a kilók.
Felnőttként majd 150 kg leszel, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!