2 hét alatt hogy tudok leadni egy ruha méretnyit?
Figyelt kérdés
Kérem aki tud adjon tippet!2016. nov. 18. 22:36
11/14 anonim válasza:
Én kemény diétával és sporttal adtam le egy ruhaméretet másfél hónap alatt (38 volt, most 36), ez alatt kb. 7 kilót fogytam.
Szerintem vegyél egy másik ruhát, két hét alatt nem fog sikerülni.
12/14 anonim válasza:
Attól függ, hol feszül. Ha pl. a karodon, hátadon, válladon, fenekeden lévő háj a problémás, az nehezebb ügy, mivel a háj 2 hét alatt nem fog lemenni. Ha a derekadon, hasadon, azt szigorú diétával lehet vékonyítani (belülről). Erre azt tudom javasolni, ne egyél gabonát (de legalább a lisztes ételeket kerüld), krumplit, cukrot és tejet, viszont egyél sok zöldséget, főétkezéseket egy tányér levessel kezdd (húsleves a legjobb). Reggelente egy bögre gyömbérteával indítsd a napot.
13/14 anonim válasza:
Ebben a két hétben heti 3x csináld és igyál sok vizet. Drága egy nagyobb gyömbérgumó, de többszöri használatra elég. Ne 1 hanem 2 evőkanál gyömbérrel csináld, de a megadott testápoló adagon ne változtass. Az a legjobb, ha egész éjszaka rajtad van, de ha nappal csinálod, akkor is legalább 3-4 órát rajtad legyen. Nekem bevált.
14/14 anonim válasza:
Nekem egy hét alatt is sikerül elérni, hogy érezhetően lazák legyenek a ruháim, normális étkezéssel és mozgással.
Kerüld a puffasztó ételeket, akkor már a hasad eleve kisebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!