Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1nap megiszok 1uveg pezsgőt...

Ha 1nap megiszok 1uveg pezsgőt de aznap minimálisan eszem akkor hízni fogok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriamérleg kérdése. Ami biztosabb,hogy sz@rul leszel.
2016. nov. 17. 17:18
 2/7 anonim válasza:
100%
Tapasztalból mondom (néha nem eszek estig, és 2 üveg bort megiszok, aztan vacsi) , ezt így két évig csináltam és feljött rám 12kg. Bár én alacsony termetű vagyok és 23 éves. De az alkohol egy kalória bomba. :)
2016. nov. 17. 18:12
 3/7 anonim válasza:
100%
Inkább sportolj, ne igyál minden nap és étkezz rendszeresen.
2016. nov. 17. 18:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem mindennap akarom ezt csinalni..Csak Itt vannak az ünnepek..
2016. nov. 17. 18:21
 5/7 anonim válasza:
75%
Az alkohol növeli a zsírok beépülését a szervezetbe,van olyan hetem hogy minden nap sörözök,de akkor sportolok is máskülönben michelin gumi lennék.Az hogy mennyit eszel nem sokat számít szerintem a pia önmagában elég ahhoz hogy meghízz ha nem teszel ellene.
2016. nov. 17. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Az is kérdés, hogy jó minőségű száraz pezsgő, vagy valami cukrozott pancs. De egy egész üveg még akkor is sok. Ha meg üres gyomorra iszod, abból lehetnek más problémáid is, mint a hízás (fejfájás, gyomorproblémák). Én inkább az evést választanám + mértékletes ivást (1-2 pohár).
2016. nov. 17. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ennék is mellé, 1-2 ünnepi pezsgőtől nem hízol el.

Mondjuk én sosem innék meg egy egész üveggel semmiből, max. sörből nagyritkán, de mások vagyunk. Ha nincs többlet, mégis mitől híznál? De elég balga dolog az alkohol kalóriái miatt megfosztanod a tested a tápanyagoktól.

2016. nov. 17. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!