Hogyan tudnek 5kilot fogyni? 18/l
Sziasztok! :)
Azert fordulok ide,mert igaz hogy a neten egy csomo etrend fenn van, amit ha betartok akkor fogyok, de kollegista vagyok, es igy meg van hatarozva, hogy mit eszek ebedre. Ugy tudok lefogyni ha azon kivul nem eszek mast? Vagy hogyan?
165cm es 56kilo vagyok
Olyan 50kilo szeretnek lenni
Es meg azt lenne jo tudni, hogy futas elott mikor es mit egyek, hogy ne legyen hanyingerem futas kozbe?
Koszonom elore is a valszokat:)
Kétlem, hogy az ebéded tartalmazná a szükséges fehérjét és minden egyéb fontos dolgot... Nyilván nem adnak annyit ebédre, nem lenne értelmes dolog, az emberek nem egyszer szoktak enni s nemcsak a kalória számít.
Nehezít a fix ebéd, de fogyhatsz úgy is. A többi étkezésedre vigyázz, legyenek tápanyagdúsak (az ebédet megfelelően kiegészítők), de nem annyira kalóriadúsak (fixen nem tudok mit mondani, hisz mit tudom én, mennyi kalória s egyéb kell neked ebéden túl egy rendes fogyáshoz). Bizonyára kell fehérje és zöldséget mindenképpen ajánlok mellé, de innentől nem tudhatom, mi a megfelelő, neked több infód van s te is tudod kitapasztalni, mit hogyan bírsz.
Amúgy többet is mozoghatsz, bár lehet, hogy a futás már ennek a jele :)
Miért van hányingered, nem érzed? Tapasztald ki, mit, mikor, mennyit kell enned előtte. Nekem semmit nem lenne célszerű ennem előtte, de van, akinek pont ez a rossz, ami érthető is. Nincs fix megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!