165 cm vagyok és 61 kg. Ez mennyire számít soknak? (F)
Figyelt kérdés
Sajnos azzal a problémával állok szemben,hogy mondhatni nagyok a melleim fiú létemre.Mit gondoltok mennyire változna a helyzet,ha 61 ről 55-50-kg ra lefogynák?2016. nov. 12. 16:13
1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni 18 éves vagyok.
2016. nov. 12. 17:27
2/9 anonim válasza:
A súlyod nem indokolja a fogyást. Lehet, el kéne menned dokihoz hormonvizsgálatra.
4/9 anonim válasza:
Izomtömeg kérdése, te bizonyára zsíros vagy s nem ártana fogynod. Én izomtömeget is szednék fel, 50 kilós még 163 centis nőként sem akarok lenni. Persze kinek mi jön be, ez ízlés dolga.
5/9 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a gyors válaszokat,másodszor,énis szeretnék fogyni úgy 5 kg-t.Csak nem tudom,hogy ez segítene e valamit vagy itt már komolyabb dolgok vannak.Várom a további válaszokat.
2016. nov. 13. 09:37
6/9 anonim válasza:
Szerintem keress olyan edzésformát amivel feszesítheted, remélem sikerül:)
8/9 anonim válasza:
Milyen komolyabb dolgok lennének? Van rajtad egy kis háj, ennyi.
(Persze, lehet millióféle bajod, nyilván nem tudom garantálni, hogy semmi nincs, csak erre a világon semmi nem utal az eddigiekből...)
9/9 anonim válasza:
Olvasgass az ösztrogén-dominanciáról, lehet, hogy ez a te bajod (a melleidből gondolom). Ha erősítenéd az izmaidat, az is biztosan jót tenne. A súlyod fiúnak nem sok, valószínűleg inkább gyenge az izomzatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!