Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csalónapon soknak számít ha...

Csalónapon soknak számít ha megeszek egy csomag győri édes kakaós kekszet?

Figyelt kérdés

#csalónap #győri édes kakaós keksz
2016. aug. 13. 12:14
 1/6 anonim válasza:
0%
Minaza CSALÓNAP?
2016. aug. 13. 12:36
 2/6 anonim válasza:
19%

Ja, már értem... szóval nem baj, attól függ, milyet.

Mert pl. megehetsz egy sima teljes kiőrlésűt, de csokisat nem

2016. aug. 13. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
A teljes kiőrlésűben ugynannyi cukor van, mint a simában, vagy csokisban. Rengetegnek számít. Én diabetikus édességből is max 6 szemet eszem, mert az már önmagában legalább 20 g szénhidrát. Mi értelme a csalónapnak? Egyél minden nap inkább egy keveset, szűk maréknyit, vagy pár szemet abból, amit szeretsz, és mozogd le.
2016. aug. 13. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A csalónapnak az a lényege, hogy bármit ehetsz. Jobb ezt egy db csalóétkezésre leszűkíteni, jobban jársz. És nyugodtan edd meg. A többi napon pedig egyél rendesen, diétásan. Heti 1 csaló nap nem árt, én 2 hetente tartottam és aznap bármit ettem, mégis le tudtam fogyni.
2016. aug. 13. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért csalónap, hogy olyat egyél, amit egyébként nem. Mondjuk bezabálni nem kell, hogy rosszul legyél.
2016. aug. 13. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Emberfüggő, kinek mi a sok. Nálam napi 4000 kcal sok, de belefér néha, másoknak ez már iszonyúan sok... Az étrendemben nincs liszt és cukor, így kilengéskor ilyesmit enni vad, de hát azért kilengés. Nem tudok csomagból, tortából hagyni, addig eszem, amíg van. A döntést megvételkor, elkészítéskor hozom meg, így nincs gond.

Ha annyit eszem, amennyi belém fér (ez kb. a 4000 kcal élvezetesen, utána nem esik jól, így nem eszem), az sok, de ha arról szól a nap, hogy lazázik az ember, akkor teljesen normális.

2016. aug. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!