Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kép alapján mennyit fogytam?...

Kép alapján mennyit fogytam? Mennyit kéne még?

Figyelt kérdés

Tippeljetek mennyi voltam, mennyi lettem.

Mennyit fogyjak?

BMI szerint már a normálba vagyok, tudom, hogy ez a testzsír százalékot nem veszi figyelembe, az is kezd alakulni, de még bőven nem jó.

Milyen mozgásformát javasoltok? Eddig futottam. Azt folytatnám, de kéne formásodni kicsit most már.

Előtte:

[link]

Most:

[link]

[link]

2016. nov. 11. 10:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
-15-20kg?
2016. nov. 11. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Szeptemberben volt egy hasonló kérdésed, akkor tartottál -15 kgnál.

Szerintem most úgy 25 nél járhatsz?! De 20 biztos!

2016. nov. 11. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Max 5kg-t kellene még fogynod, de mostmár igazából a sport fog változást hozni. Futás/úszás/valami edzőtermi fitness dolog is hatásos, de ez csak pár példa volt.
2016. nov. 11. 15:56
 14/17 A kérdező kommentje:
170cm körül vagyok, és én a bőrömmel nem vagyok teljesen elégedett amúgy.
2016. nov. 11. 16:14
 15/17 anonim ***** válasza:

15 kilót tippelek, de nem mindegy, milyen magas vagy.

Ha mondjuk egy átlagos 165 centis nő vagy, akkor szerintem 80-85 körül kezdted és most lehetsz olyan 65-70.

2016. nov. 11. 17:12
 16/17 A kérdező kommentje:

75kg vagy a képen egyébként, kb. -20kg-nál tartok, attól függ honnan veszem az indulást.

Az álomcél a 65kg, de már a 68-cal is elégedett lennék, csak sajna most picit stagnálok.

Érdekes, mert az új nacijaim lötyögnek, miközben a súlyom stagnál :)

Ezt is eredménynek veszem persze, de a 75 még mindig a lélektani határ fölött van...

2016. nov. 21. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:

A saját testsúlyos edzésre van egy könyv,azt otthon is tudnád csinálni Fegyencedzés a címe.

A konditermi edzésnek pedig csak úgy van értelme,ha minimum 1 hónapot személyi edzővel edzel,hogy úgy ahogy megtanulj edzeni.

2016. nov. 22. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!