Mit mondjak anyámnak az Anorexiáról?
Figyelt kérdés
Utána néztem a dolognak és szerintem Anorexiás vagyok,minden olyan tényező arra utal,és ezzel nincs is bajom de ,anyámnak mit mondjak?
Olyasfajta,hogy ha mondok neki valami olyasmit akkor azt mondaná játszom az eszem mert neki minderől ez a véleménye magasról lesz@r engem meg minden mást is,és leülni beszélgetni se lehet vele. És mielőtt jönnének a kommentek,hogy észre veszi előbb vagy utóbb mondom,hogy azt se vette észre,hogy 80-59-re fogytam és elég nagydarab vagyok még mindig szóval nem fogja észrevenni.Szóval mit kezdhetnék vele? Vagy legalább mit monsjak,hogy ha enni hív és nem akarok? Xd
2016. nov. 9. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!