A kerékpározás jól formálja a vádlit és a combot?
Én is elkezdtem tekerni a szomszéd faluig és vissza (ez 2-szer 3 km)Tegnap pedig egy másik faluig tekertem (2x4 km). Az egyik térdem kikészült, de majd iszok kalciumot vagy Béres porcerő fortét.
Én is azt tapasztaltam, hogy a combom vékonyabb lett, a vádlim, mintha erősödött volna, de a legzavaróbb, hogy kilóban a mérleg nyelve ugyanott áll. Nem akar lejjebb menni.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne tenni, akkor írja meg!
RRékát már húsvét óta (lassan egy hónapja) minden nap (de nem minden nap csinálom végig a 40 percet, van, hogy csak 20 percet rakok össze magamnak belőle.)
Bicajozni még csak pár napja kezdtem, most volt a 3.-4.alkalom. Még egy kicsit lihegek és az iram néha gyors, de nem adom fel. Viszont le kell, hogy mondjak a mindennapi bicajozásról. Legfeljebb minden második nap, vagy egy héten kétszer, ha el tudok majd menni.
Persze örülök, hogy feszesedik, karcsúsodik a combom, csak jó lenne ezt kilókban is látni. Mert ma is alig ettem és mégis ugyanannyi a kiló. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!