Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 cm,65 kg. Ez a diéta...

155 cm,65 kg. Ez a diéta szerintetek jó lesz?

Figyelt kérdés

Sokgyermekes anyuka vagyok, a terhességek során maradt rajtam min. 15 kg plusz :(

Most, hogy már nem kell anyatej, le akarok! fogyni.

A diéta:

reggeli:

5 tojás (2 sárgája, 3 fehérja) 2 sz. sótlan puffasztott rizs

2-3-4. étkezés: 130 gr. cs.mell,

30 gr zöldség (BROKKOLI,SPENÓT,UBORKA,PAPRIKA,NAPI EGY DB PARADICSOM,ZÖLD SALIK,KÍNAI KEL,ZELLERSZÁR,SPÁRGA,JÉGCSAPRETEK)

150 gr (BARNA RIZS,BASMATI, RIZS,BULGUR,QUINOA,KÖLES,HAJDINA,KUSZKUSZ,ÉDES BURGONYA VAGY CSICSÓKA)

5. étkezés: 250 gr túró

Napi 3-4 liter víz

A diétát nem én találtam ki, személyre szabva állították össze nekem a súlyom, magasságom alapján.

Akik hozzáértők, véleményeznétek?

Személyesen nem találkoztam az illetővel aki írta, így az a 100%-os bizalom nincs meg, de szeretném hinni, hogy jó lesz!

Köszönöm, ha szántok rá időt!

2016. okt. 31. 20:10
 1/7 anonim válasza:

Napi 2 liter vizet szabad csak meginni többet ne.

De szerintem teljesen jó :)

2016. okt. 31. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A víznél nekem is kikerekedett a szemem :O de talán azért írt ennyit első körben, mert írtam neki, hogy napi 2-3 dl iszom már nagyon rég óta :( (talán fel akar tölteni????)

nem tudom...

:)

2016. okt. 31. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elsőre ne hallgass! A napi minimum 3 litert mindenkinek meg kéne innia. A diéta jónak tűnik, csináld és meglátod hogy működik. Idővel úgy is kell majd rajta finomítani. Én még hozzácsapnék valami jobb multivitamint.
2016. okt. 31. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Ekkora súlyhoz és magassághoz 3-4 liter víz, és egész nap a vécén fog ülni. Picivel vagyok magasabb, és a két liter vizet tolerálom (ha nincs izzasztó kánikula), ennél több esetén óránként járok vécére, és így is hólyagfeszülésig tartom... Igyál eleget, tehát tényleg legyen meg a 1,5-2 liter víz, de felesleges ennyire kacsának lenni, hiába állítják sokan ezt az irtózatos emberkínzó hülyeséget, hogy vedelj...

Egyébként a diéta egészen rendben van, a fogyás mértékétől függően még alakíthatsz rajta. (Én több zöldséget ennék, mert éhen halnék ennyitől.)

2016. nov. 1. 06:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy írtatok!

Akkor maradok a napi 2 l folyadéknál...nekem ez is nagyon sok(k) lesz.

2016. nov. 1. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:

És mit mozogsz?

Megjegyzem ez a vízfogyasztást is erősen befolyásolja, én a 160 centimmel és 45 kilómmal intenzívebb edzésnapokon simán felkúszom három literre és még szomjas is vagyok a végén...

2016. nov. 1. 17:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Napi edzéstervet kaptam (egyenlőre itthonit) + kardio

ált. 1 óra alatt végzek (előtte soha nem sportoltam...kivéve a kenut anno...valamikor régen...)

2016. nov. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!