Egyszerű diétás ételek?
Tudtok olyan diétás ételeket mondani amit én is eltudok készíteni 17 éves fiú létemre ?
Csirkét szoktam főzni vízbe meg rozs kenyérből szendvics stb de valami újdonság se árt néha de hát azért na nem vagyok egy konyhatündér :D olyan ételek érdekelnek amik egészségesek és fogyaszthatóak fogyókúra alatt és egyszerűen ellehet készíteni :D
Hiába eszel olyan dolgokat, amik szerinted vagy más szerint diétásak, ha nem tudod mennyit ehetsz...
17 évesen már bármit megfőzhetsz, max. tanulni kell. De jók az egyszerű ételek, én is azokat preferálom, pedig szeretek főzni.
Nem tudom, neked mi a diétás, nekem messze a tojás a legjobb. Lágy, főtt, töltött, rántotta, zabos tojáslepény, sütik, krémek... A variációk száma végtelen.
Zöldséggel remek (aki nem tudja úgy megenni s neki belefér, az persze ehet mellé valami gabonát), s tápanyag szempontjából is kiváló.
Van, akinek a zabkása is diétás, én azzal tutira megszüntetném a fogyás kis esélyét... Első s legfontosabb kérdés, hogy mi neked a diétás.
Én is azokat nézem és még sokan, de ettől még fogalmam sem lehet az étrendedről, de még a makróidról sem.
Jó, az ételpéldáidról látszik, hogy bizonyára a szénhidrát a fő makrotápanyagod, mint a legtöbbeknek, de ennyi. S lehet, hogy jól ellennél más stílussal, mint a vízben főtt csirke, ami elég hervasztóan hangzik. Remélem, azért valamiből viszel be zsírt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!