Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hirtelen felugrott pár kilót...

Hirtelen felugrott pár kilót leadni szűztea kapszulával?

Figyelt kérdés
Szinte semmit nem eszek, mégis felugrott rám 2 hét alatt 4kg.. ez hihetetlen.. tudom, igaz, hogy, ha valaki hónapok alatt hízott meg, akkor ne akarja másnapra leadni, de ez érthetetlen, alig ettem, és az is csak gyümölcs volt.. segíthet a szűztea visszaállni? Azt hallottam nagyon sokaknak bevált. 21/L
2016. okt. 24. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A gyümölcs víz+cukor,ráadásul jórészt gyümölcscukor, ami úm. a legrosszabb. Semmilyen kapszula nem segít, ha nem megfelelő a táplálkozásod.
2016. okt. 24. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szűztea hashajtó,vizelethajtó. Ez kb.-4 kg lesz,de amint eszel,vissza is jön.

Használd a tápanyagtáblázatot,étkezz változatosan,ne csak gyümölcsöt,és mozogj.

2016. okt. 24. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2 kiló zsírhoz pluszban meg kellett enned 14000 kcalt, nincs olyan, hogy nem, az energiát be kellett vinned. Ha nem volt meg ez, akkor ez nem igazi hízás, max. vizet tartasz vissza vagy ilyesmi. Én egyik napról a másikra összehozok +/- 2 kilót. 4 kiló azért több, ugyanolyan étrendnél ritkán jön össze...
2016. okt. 24. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Menstruáció mikor esedékes?

Előtte én is akár 2 kilóval is többet mértem - bár mióta megfelelő étrenddel és mozgással maximumra pörgött az anyagcserém, ez már sokat csökkent.

2016. okt. 25. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!