Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » King of Kings kapszulával...

King of Kings kapszulával való kérdés? Többi lent! 17L

Figyelt kérdés
Aki szed vagy szedett King of Kings kapszulát az mit tapasztalt vele kapcsolatban? Mármint azt hallottam,hogy kicsit növeszti a melleket..ez igaz? Hizlal? És,ha abba hagyom az 50db után a szedést-és már kicsit nőtt tőle a mellem- akkor ugyan úgy marad a mellem akkor vagy vissza áll az eredetei méretéhez?? Kicsit hülyén fogalmazok,de remélem valaki megérti. :)
2013. márc. 31. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem fog nőni tőle a melled.

A benne lévő fitoösztrogén miatt állítják ezt a butaságot, de ha így lenne, akkor az ázsiai országokban csupa nagy mellű nő élne.

Ők (lásd pl.: japánok) ugyanis sokkal több fitoösztrogént tartalmazó élelmiszert vesznek magukhoz (szója - tofu), mint amennyi hatóanyagot ebbe a kis kapszulába pakoltak, mégis inkább a kis mell jellemző rájuk.

2013. márc. 31. 21:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor már teljesen leteszek arról,hogy valaha is kicsit nagyobb lesz a mellem. :/
2013. márc. 31. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell letenned.

21 éves korodig nőhet és utána is még egész életedben változni fog (terhesség, szülés).

Tudom, milyen a kis mell, nekem is az van. Még a 70A-t is alig töltöm ki.

17 évesen még ennyim se volt, rendesen el is voltam kámpicsorodva miatta.

Huszonpáréves koromra "normalizálódott" valamelyest a helyzet. Most is csak épphogy van, de sokkal formásabb, szebb és időközben én is megbarátkoztam vele.

Csak pozitívan!

2013. márc. 31. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!