Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöldtea kapszulával tapasztala...

Zöldtea kapszulával tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Édesanyám szedi már 1 hete, fogyott 4 kilót eddig, látszólagosan is sokat ment le a hasából. Egyébként is diétázik (epe és pajzsmirigyproblémák miatt is, meg az epéje miatt nem is tud sokat és zsírosat enni), de most mióta szedi, sokkal jobban megindult a fogyása.

Nekem is szükségem lenne pár kiló fogyásra, itt a nyár, gondoltam én is elkezdem szedni. Szűztea kapszulától hasmenést kaptam, nem szedtem tovább, anyu azt is simán tudja szedni hasmenés nélkül.

Zöldteának milyen mellékhatásai lehetnek? Valakinek tapasztalat?

Immunerősítő hatása miatt is gondoltam rá.

2011. jún. 10. 21:15
 1/1 Odin777 válasza:

Én nem szedem egyiket se, ezért két hatékony tanácsot tudok csak adni:

Ha este nem eszünk szénhidrátokat mint a kenyér, csak fehérjét és zöldséget , az duplán fogyaszt !

Az késő délutáni mozgás 15 - 20 perc ugrálás vagy egyéb éjszaka fogyaszt amikor nem érzünk éhséget. Így elég jól hat. Mivel éjszaka tetemesebb energia hiányunk keletkezhet mégsem tudunk enni :D Ez a trükk,edzés után a tej is jó mert elveszi az éhségérzetet és könynebb aludni

Minnél intenzívebb egy torna annál jobban hat.

Reggel jöhet a szénhidrát akkor nem tud hízlalni ,én ezért reggel csokizokés tortázok, mégis fogyok:) bár én futással de ugyanezen elven.

Sok sikert hozzá, remélem tudtam segíteni :)

25/ff.

2011. jún. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!