Valaki fogyott már le kaktusz kapszulával? Ha igen mennyit, és mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 20:57
1/12 anonim válasza:
Nincsenek csodaszerek. Ha lennének, nem lennének kövér emberek.
Max. attól fogsz lefogyni, ha megveszed és nem marad pénzed kajára. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Ha nem próbáltad ki, azt sem tudod hogy mi az, akkor minek válaszolsz, nem értem....
2011. márc. 5. 21:39
3/12 A kérdező kommentje:
Csak azoknak a véleménye érdekel akik kipróbálták.
2011. márc. 5. 21:40
4/12 anonim válasza:
Annyira eszetlen vagy, hogy az hihetetlen. Elhiszed ezt, és még másoknak osztod az észt, miért is?
Amúgy lehet fogyni a kapszulával nagyon is, ha mellette egészségesen táplálkozol, sportolsz, heti 0,5-1 kg-t :)
5/12 anonim válasza:
én bekaptam egy szemet és másnap reggel -30kg :OOO esku!
6/12 anonim válasza:
Én ma kezdtem el szedni és megosztom veled a tapasztalatomat ha érdekel.
7/12 A kérdező kommentje:
Én eszetlen lennék? Kérdeztem valamit, nem a kérdésemre válaszoltál, szerintem inkább te vagy eszetlen.
2011. márc. 8. 20:36
8/12 A kérdező kommentje:
Végre egy normális ember :) Igen érdekelnének a tapasztalataid. :D
2011. márc. 8. 20:39
9/12 anonim válasza:
Szia!
Megígértem hogy írok a kapszula hatásáról. Tíz napja szedem, reggeli után kb.10körűl és nem vagyok éhes. Most méretkeztem és 1,5kg. ment le. Semmi nasit nem kívánok és jóval kevesebbet eszem. Eddig már sok fogyókúrás bogyót próbáltam, de még nem vált be ennyire egy sem mint most.
10/12 anonim válasza:
Szia!
Én kezdtem el 03.7 szedni és most -3 kg. tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!