Barátnőm 2honap alatt 20kilot fogyott! Lehetsges? Beteg?
Fogyott 5 kg vizet, 12 kg izmot és 3 kg zsírt
Amúgy simán lehet ennyit fogyni 2 hónap alatt
Van egy-ket tenyezo, amit itt figyelembe kell venni.
1 - Honnan tudod, hogy mennyit adott le? O mondta? Vagy tenyleg ugy nez ki, mint aki 10 kilo tulsulybol hirtelen 10 kiloval alultaplalt gebe lett?
2 - Tetelezzuk fel, hogy igaz a 20 kilo, az kb. 140 000 kcal energiahianyt igenyel. A test mukodesenek a fenntartasahoz kb. 1800 kcal kell naponta, ami kb. 77 nap teljes koplalassal erheto el. Barmilyen etel nelkul. Szerinted ez az eset mennyire all fenn?
3 - Hasonlo etrenddel, ami kb 800 kcal egy napra, napi 1000 kcal 'fogyast' lehet elerni, ami 2 honap alatt 60 000 kcal, ami kb. 8.5 kilonak felel meg. Ez a realitas.
20 kilot lefogyni 10 kilo feleslegbol 2 honap alatt nem lehet, meg akkor sem, ha nem eszik semmit.
#4 saját tapasztalatból cáfolnám
13 kg ot fogytam egyszer normál testömegből 11 nap alatt, napi 1500 kcal-lal (ezt onnan tudom, hogy számoltam az 5. nap után, hogy ennyit legalább lenyomjak, gyakorlatilag csak sajtot, almát, banánt, túrórudit és szójaitalt fogyasztottam) emellett éjszaka műszak öntödében ( szellemi és könnyű fizikai munka), nappal lakásfelújítás és stressz - nem túl sok sport mellett, ami ahhoz kellett, hogy ne hülyüljek meg, ráadásnak egy nátha.
2 hónapomba tellett visszaszedni, pedig nagy része víz és izom volt. Életemben nem voltam olyan löttyedt és ronda bőrű, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!