Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek melyik diéta vált be,...

Kinek melyik diéta vált be, es mennyit fogyott?

Figyelt kérdés
Diéta

2016. aug. 14. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Alacsony ch, magas fehérje a kalóriákat számolva. Ehettem bármit, csak legyen alacsony a ch. -25 kg

Persze mozogtam is.

2016. aug. 14. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Én először koplaltam (jól vissza is híztam...), de most újból, a történtekből tanulva neki fogtam -igen, egészsége módón.

Már 4 kiló lement, szóval tudom, hogy ez jó hír.

Én banándiétával kezdtem, de igazából rájöttem, hogy mivel nyár van sokkal jobban megéri barackot, málnát enni, így igazából nem tudom minek nevezném ezt a módszert -mindenesetre élvezetes.

Mikor felébredek (8 körül), megiszom egy nagy bögre mézes-gyömbéres-citromos teát (zsírégető, mégis jól eső!), ha te az a "reggeli mumus" kategóriába tartozol, aki képtelen felébredni, akkor a zöld teát ajánlom!

Aztán rá félórával jön egy gyümölcsös-fahéjas zabkása (40 g zabpehelyből, érdemes kimérni), mellé 1 kisebb tk. kenyér, és 1 csésze joghurt.

Ebédre (1-2 óra körül) mindig más van, általában leves és egy fél adag főfogás (ma pld. zellerkrém leves volt egy bögrével, utána egy kis adag lecsó, barnarizzsel), ezt követően ha még éhes vagy, nyugodtan igyál meg egy kis citromos vizet.

Uzsonnára pedig csak egy kis humuszt ettem, némi répával, és néhány falat magot.

Vacsorára (7 után), 1,5 tojásos rántottát ettem (3 tojásost feleztem el), sok zöldséggel és gombával, a végén pedig egy kis adag chia pudingot.

És sétáltam 1 órát, meg csináltam néhány gyakorlatot.

2016. aug. 14. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Szénhidrátcsökkentés, de önmagában mit sem ért... Plusz időszakos böjt, s nagyon megfelelő ételek. Ez ért valamit, de egy ponton már kellett a zsíradaptáció, az éhség kb. teljes kikapcsolása s napi pár óra mozgás, plusz nagy odafigyelés. Évekig tartott, míg fejben is OK lett minden, áttörtem minden falat s most már fogyhatok újra. A kövérséget még egyszerű volt elhagyni egy drasztikus életmódváltással, de az utolsó kilókkal évek óta küzdök. Eddig kb. -21 kiló, döntő része a legelején.
2016. aug. 14. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Harcosok étrendje 1 év alatt -40kg

125-ről indulva.

2016. aug. 15. 11:41
 5/5 anonim válasza:
Siker sztorim : Én kb. 4 hónap alatt dobtam le 15 kg.-t,szimplán csak keveset ettem ugyan abból amiből a fogyózás előtt is..CSAK!-nem ettem kenyeret (azért néha voltak bűnbeesések :"D),minimum 2L vizet ittam,a zsírt is megvontam,a fehérjét próbáltam mindig növelni,naponta mozogtam 45-60 percet (nem kell hogy kemény edzés legyen..),KALÓRIÁT SZÁMOLTAM (elejébe kb. 1600 kcal naponta,utóljába 1400 körül),vezettem hogy mit eszek meg naponta és hogy mennyit (az interneten egy weboldalon..),motivációs videókat néztem,kb ennyi...és még annyi,hogy az agynak szénhidrátra van szüksége a gondolkodásra (legalább is én így tudom,de nem biztos,hogy helyesen :"D),tehát ha te sokat tanulsz akkor egyél mindenféleképpen szénhidrátot,én is ettem,csak keveset,és a fogyózás miatt kicsit romlott a sulis átlagom,de nem vészes :) ezért egyél szénhidrátot is,csak tartsd be a kalória kereted,amit weboldalakon ki is tudsz számolni :) és még annyi,hogy lefekvés előtt 3-4 órával nem ettem... :)
2016. aug. 15. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!