Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyik barátnőm elmeletileg...

Egyik barátnőm elmeletileg 15kilot fogyott 3honap alatt azzal hogy csak csirkét és salátát evett? Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 22:07
 1/5 anonim válasza:
17%
Nem
2016. aug. 14. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

Persze, mi ebben a meglepő? A fogyási ütem tempós, de reális, a csirke és a saláta elég koplalós, persze mennyiség kérdése, bár zsír is kell, ha normálisan akarjuk...

S a 15 kilóban simán lehet 4 kiló víz, némi izom, salakanyag... Így főleg nem meglepő a fogyás, ennyit élvezetesen és jóféle házi sütizve is lehet fogyni...

2016. aug. 14. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés mennyiből? 150 kilóból simán, 55 kilóból már nehézkes..
2016. aug. 14. 22:20
 4/5 anonim válasza:
De lehet. Én 54 kg-ról 47-re fogytam 2 hónap alatt. És nem éheztem, elhagytam a glutént, a tejet, húst és cukrot. Kölest, zabpelyhet, rizst zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok hidegen sajtolt olajjal. Egy betegség miatt van szükség erre a diétára.
2016. aug. 14. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez így eléggé le lett sarkítva. A fogyás nagyban múlik a táplálkozáson. Lehetséges, de azért elég egyoldalú csak csirkét meg salátát enni. Gondolom, evett halat, különféle zöldségeket, röviden: szénhidrát szegény diétát tartott, ami egyébként egy jó út a fogyáshoz. Ha e mellé még mozgott is, a -15 kg teljesen reális, ha úgy volt rajta súlyfeleség. Én április eleje és augusztus eleje között közel 20 kg-t fogytam. Volt rajtam ennyi felesleg, hogy lement ennyi.
2016. aug. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!