Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen program lenne nekem jó?

Milyen program lenne nekem jó?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok (fiú) és sikerült 34,5 kilóról 39-re felhíznom (a hasamra ment) egyébként nem vagyok dagadt, nem is voltam, és most se vagyok csak kicsit nagyobb lett a hasam. Break(dance)lek is, szóval inkább izom van rajtam mint zsír. (kivéve a hasamat ott van zsír is). Nah szóval valami olyan program kéne, amivel gyorsan fogyok. (amiben futás, és evés is benne van.) Úgy, hogy mozgás nincs kedden és csütörtökön mert break edzésem van. Tudnátok nekem olyan honlapot ajánlani, amin lehet ilyen edzés-evés programot készíteni súly meg ilyenek alapján? Vagy írnátok nekem 1et?
2010. ápr. 26. 18:07
 1/3 anonim válasza:
ne szorakozz iennel 13 éwesen, inkább azzal törödj h ne 39 kiloslegyél hanem elgalább 69 :D sportolj, egyélsok fehérjét, kewesebb szénhidrátot ésannak emglessz az eredménye
2010. ápr. 26. 22:20
 2/3 A kérdező kommentje:
150 centi vok :D
2010. ápr. 27. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
semmi baj veled, sőt kissé sovány vagy, ha izmosodni akarsz bringázz, fuss, ússz
2010. ápr. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!