Kinek milyen diétás program vált be?
számold ki hogy mennyi kcal van szükséged
sose koplalj sose légy farkaséhes de agyontömve se
kerüld a zsíros, lisztes, cukros ételeket
igyekezz napi 5-6 kisebb étkezést beiktatni
napi minimum 2-2.5 liter vizet igyál meg
tápanyagokban gazdag ételeket egyél(zöldség, gyümölcs, sovány husok, halak, tojás, teljes őrlésű gabonák, sovány tejtermékek)
napi szinten sportolj
reggeli: teljes kiőrlésű kenyér/kifli/zsömle+sovány feltét(sajt, pulkya, csirkesonka/ főtt tojás/tonhal sós lében+zöldség vagy
zabpehely3tej/joghurt és/vagy gyümölcs
tízórai/uzsonna idénygyümölcs és/vagy natur joghurt
ebéd: zöldségleves,rizs, főtt krumpli, főzelék, főtt tojás párolt/sült/grillezett/főtt hús(sovány marha/sertés, csirke/pulyka/halak), párolt/nyers zöldségek/salátátk, zöldséges-husos ételek pl töltött zöldség,töltött paprika, lecsó stb
vacsora: zöldség túróval/kefírrel, husok, halak, tojás zöldséggel, gyümölcs(banán, szőlő reggeli folyamán)
Szia!
Én a 90 napost csináltam 2 éve. Akkor 17 kg lement. Az utóbbi időkben pedig 10 kg visszajött, és most újból kezdtem. Ma vagyok a 12. napon, és 2 kg minusszal. Szóval, nekem bejött, és nem is nehéz kibírni.Ha van kedved próbáld ki te is!
szia!
mit szólnál a szálkásító étrendhez?
ellenben a 90 napos baromságokkal, amikkel elvileg hízni is tudsz, nem hogy fogyni.. de zsírosodni mindenképp esélyes vele, plusz izmot leépíteni, egy gondosan megtervezett étrend mellett egészségesen elhasználhatod a fölöslegesnek ítélt zsírt a testedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!