Lelassult anyagcserét helyreállítani lehetséges?
Olyan problémám van, hogy tavaly 56 kg voltam 166 cm-hez, jól is éreztem magam így nagyon, de az anyagcserém nagyon lelassult és étvágyam sem volt.. itthon voltam, mert nem volt munkám, így nem is volt mitől megéheznem.. sok megvonással járt nekemaaz 56 kg, mivel 75ről küzdöttem le, lassú fogyás volt, nem koplalás, 56kgsan kezdtem el ezt csak, hogy nem éreztem jól magam, csak üres hassal, napi egy energiaitalt ittam délután 5kor pedig ettem egy szendvicset.. ennyi.. mindennap mertem magam, úgy voltam vele, hogy ha kevesebbet eszek naponta 10dkgnal, akkor nem hízhatok, igen ám, de elkezdtem dolgozni és 13 óra munka mellett elkezdtem többet enni... persze azonnal rohamosan hízni is. Tavaly nyári 56kg óta 65kkg lettem úgy, hogy nem zabálok, csak eszek rendesen, nem szemét kajákat, és még így os csak egyszer eszem egy nap.. egyszerűen csak arra tudok gondolni, hogy az anyagcserém borult ennyire fel, mert wc-re kb. 2Hetente járok, akor is kb. Mint egy kismacska..
Azt olvastam az csináálhat ilyet, ha valaki koplal és visszaáll rendes étrendre rohamosan hízik, de egyszerűen én koplalás nélkül egy dkgt se fogyok, tavaly heti többször hashajtóztam magam, ma már nem birom a fájdalmat, amit okoz, de már annyira szomorú vagyok, ez nem az én testem, nem azért küzdöttem, hogy ilyen legyek.. hogy állhatnaa helyre? 21/l
"De hogyan állítsam vissza, hogy ne hízzak minimális ennivalótól.. ha egyszer azt tudja, hogy felkészül, hogy milyen, ha megint nincs kaja, akkor azt is, hogy jó ideje nem koplalok és nem kell raktároznia."
Évek hosszú munkájával, normális kajálással és sporttal. Koplalással könnyen károsítható a szervezet, amit helyrehozni nagyon nehéz. Nem poénból írjuk itt le rendszeresen, hogy a koplalás csak növeli a hízékonyságot! Simán tud maradandó károsodást okozni.
Az egy dolog, hogy egy ideje nem koplalsz, de már koplaltál, amitől a tested csökkentette az energiaigényét, s közben képzi a tartalékokat is, hisz ha egyszer volt ilyen, lesz máskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!