4nap allatt 3-4kilo?
Lehetseges 4 nap allatt 3*4 kilot leadnom?
102 kg vagyok!
Marcius ota fogyokurazom , 104 röl indultam most vagyok 91,5-92 Ez egy igazi turelemjatek.
Koplalassal is 1 kilo fogyashoz kell 3 nap . Es azt nem ajanlom. A fogyas egy lassu folyamat, ahogy a hizas is
Vízből könnyű ennyit leadni. De nem lesz tartós, mert kiszáradás káros és nem fenntartható.
Gondolkodolkozz nagyobb léptékkel. Mennyit lehet leadni fél év alatt?
En 140ről 100 alá mentem. Kollégám 95ról 65re.
Es akkor nem mondtam el sem nemet, sem magasságot, sem testalkatot, sem testzsírszázalékot. Csak a bullshit kilók hangzottak el.
Mi a valódi célod???
Hosszútávon 2 hónap edzés és táplálkozás alatt ne is kérdezz. Ha még kólát is akarsz inni akkor inkább felsszedni lehet ennyit rövid idő alatt, nem leadni.
Ennyit vízből le lehet adni, nekem egy edzés 2 kiló, ha jól hajtom magam, 2,3 is lehet.
Hosszú távon iktass be heti 3 sportot (vagy többet), és akkor kb. 90 körül simán beállhat a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!