Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel mennyit fogyhatok 10...

Ezzel mennyit fogyhatok 10 nap allatt?

Figyelt kérdés

Figyelek arra hogy mit esszem (saláta csirke hús gyümölcs tojás kb ezekre gondoltam) zöld teát iszom,és rengeteg vizet +napi egy óra bicsiklizés és egy óra tánc és kb fél óra torna esetleg az a tekercselős hülyeség a frisentartó foliákkal???

eskü én se vagyok a "villámdiéták" híve de most muszály (tudom nincs ilyen hogy muszály de most van :DDD)léci segítsetek ha tudtok köszi

2013. aug. 21. 22:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaa és kb 160cm vok (ez a kb hülyén jön ki) és kb :D 57kg
2013. aug. 21. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy muszály,mert csak olyan van, hogy muszáj.

Amúgy szerintem felejtsd el, korábban kellett volna. Max 1-2 kg..:)

2013. aug. 21. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:

nem tudjuk mekkora vagy ,de ha kb egy kilónál többet fogysz az úgysem zsírból lesz és úgyis csak ront az alakodon.

A tekercselés nagyon jó ötlet, a múmiák is látod milyen soványak.

2013. aug. 21. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
1-2 kg
2013. aug. 21. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
1,5 kg kb.
2013. aug. 21. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is figyelek arra mit eszem, 2 hete nem fogyasztok kenyeret, lisztes, de még teljes kiőrlésű ételeket sem. Se cukrot, se üdítőt, se hüvelyes, vagyis magas szénhidrát tartalmú zöldségeket. Se tejet nem iszom.

Helyette zöldséget eszem, húst, halat és tojást. Napi egy gyümölcsöt eszem meg tízórai gyanánt. És még nem fogytam. Nehezebben indul a fogyás meg mint ahogyan hiszed, lehet hogy nálad ez menni fog gyorsabban, de kalkuláld bele, hogy mi van ha még sem.

A tekercselés tényleg hülyeség.

Hamarabb kellett volna gondolkodni.

2013. aug. 22. 09:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Ebben igazatok van de mível most tudtam meg és nem vok látnok eddig boldogan eléldegéltem mostani alakommal....
2013. aug. 22. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!