Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen dieta alkalmazhato...

Milyen dieta alkalmazhato nagy suly felesleg eseten? (30-35)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 13:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, a Norbi Titok 1. volt a könyv címe. A zöld tea jó, de az nem fogyasztó és hashajtó tea, de állítólag elősegíti a fogyást.
2010. ápr. 26. 15:12
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Kezdj el sportolni. Ha a futást nem bírod a súlyod miatt, akkor biciklizzél, járj úszni, kirándulni. Egy alkalommal legalább 45 percet. Mozgás nélkül nem fogsz lefogyni. Ettől még arra is kell ügyelni, hogy mit eszel: Kerüld a magas kalóriatartalmú ételeket. Pl. édességeket, zsíros ételeket.
2010. ápr. 26. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

norbit hagyd a francba...meg egyéb csodamódszereket is

1. először is háziorvosi kivizsgálás

2. dietetikus által összeállított személyre szabott étrend

3. személyi edzővel konzultálj (pl a sarki fitneszteremben), hogy ő mit ajánlana neked személyre szabottan...

ebből Magyarországon az első kettő társadalombiztosításra ingyenes, szerintem nálatok is

2010. ápr. 26. 15:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Szia! En Norbival lefogytam 18 kilot, szoval en ezt ajanlanam, mert be lehet tartani es eleg gyorsan fogsz eredmenyt latni foleg ha mozogsz mellette egy kicsit. En most megyek orvoshoz, mert nem tudok fogyni 1200 kalorias dieta meg Norbi mellett sem miota szultem es szoptatok, de elotte nagyon jol mukodott. Szerintem felesleges elmenned addig orvoshoz, amig nem probalsz meg fogyni es nem megy. Nagyon kevesen vannak azok, akiknek eu. problema miatt van tulsulyuk. Ha megy, akkor szerintem a Norbi nagyon jo, mert akar egy eleten at be lehet tartani, sosem fogsz ehezni, nem egeszsegtelen gyors dieta. Ne vedd meg a Norbi termekeket, csak az elvet tanuld meg a konyvebol. Az elso konyvet erdemes elolvasni szerintem...
2010. ápr. 26. 15:51
 15/23 anonim ***** válasza:
nem azért kell orvoshoz mennie, mert a túlsúlya oka betegség, hanem, hogy ne legyen beteg a fogyókúrától... 30-35 kg rengeteg - a szívet, ízületet, emésztést megterhelte, sőt a fogyókúra alatt a sport és a hülye módon csinált fogyókúra kicsinálhatja ...egy fél óra a dokinál + egy vérvétel nem olyan nagy dolog, hogy ne lehetne elmenni
2010. ápr. 26. 15:58
 16/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megterhelne a szervezetet, de ezert kell egeszsegesen fogyokurazni, eletmodot valtani es lassan megy majd le neki a suly. Tobb, mint egy evbe fog neki telni lefogynia legalabb. Attol, hogy vert vesznek tole, nem lesz neki konnyebb. Csak jo modszert kell valasztani, amivel havi 2-3 fog lemenni. En voltam orvosnal, hat semmit sem ert! Most azert megyek, mert bajom van, de ha vkinek nincs eu. problema, tok felesleges. Csak egyedul tud lefogyni es ha esszel csinalja, semmi baja sem lesz. Nem 2 honap alatt fogja leadni a 30 kilot.
2010. ápr. 26. 17:48
 17/23 anonim ***** válasza:
tudod mit, feladom, úgyse lehet meggyőzni a xy -módszer híveit, hogy esetleg nem mindenkinek egészséges, amit ők annak hisznek...de ha egy kezdődő cukorbetegsége van mondjuk a túlsúlyából adódóan, akkor a norbizással csinál belőle egy komolyabbat...
2010. ápr. 26. 18:00
 18/23 anonim válasza:

15:18

"Mozgás nélkül nem fogsz lefogyni"

Kórházban fekvő betegek szerinted mennyit mozognak?

Kórházban szinte mindenki fogy...(nem rákos emberekről írok)

Nővérem 43 kg-ot 800 kalóriás étrenddel fogyta le 6 hónap alatt és egyetlen órát sem sportolt.

Azóta úgy tartja a súlyát 12 éve,hogy hetente egy napot a hétfőt kihagyja. Aznap csak vízet iszik.

Egyszer a Norbi azt nyilatkozta,hogy nem feltétlen szükséges a mozgás a fogyókúrához.(riporter is nagyott nézett)

2010. máj. 6. 00:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Es szamolta a kaloriakat vagy volt mintaetrendje?
2010. máj. 6. 12:45
 20/23 anonim ***** válasza:

15:18

"Mozgás nélkül nem fogsz lefogyni"

Kórházban fekvő betegek szerinted mennyit mozognak?

Kórházban szinte mindenki fogy...(nem rákos emberekről írok)

Igen, lefogynak, aztán úgy néznek ki, mint egy telibeszart zokni. Ha ki is akarsz nézni valahogy, mozogj.

2010. máj. 6. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!