Visszahúzódik a bőr fogyás után?
Arról sok helyen írnak, hogy a hirtelen és/vagy nagyobb fogyás után nem húzódik vissza a bőr és lóg, amit műtéttel kell már eltávolítani. Ha 95 kilóról szeretnék kb. 25 kilót lefogyni egy év alatt mennyire esélyes, hogy feszes lett utána a bőröm? Nagyobb fogyást szeretnék, de lassabb tempóban és közben sportolnék. Valakinek hasonló tapasztalata? Mennyire lesz csúnya utána a bőr?
23L
Ez genetikafüggő.
Kb. ugyanennyit fogytam, a bőröm rendben van. Bár a genetikán is múlik, pár dologgal rásegíthetsz:
- lassan, egyenletes tempóban fogyj!
- igyál sok vizet (a te súlyodhoz 4-5 liter/nap)
- rendszeres sport
- minden nap fogyassz kis mennyiségű állati zsiradékot
Mivel fiatal vagy, ha szép lassan fogysz (heti max 1 kg), akkor szerintem nem lehet gond. Persze tény, hogy függ a genetikától is. Azonban szerintem, ha tényleg türelmesen csinálod, közben igyekszel valamit sportolni is, és sok vizet fogyasztasz, akkor visszahúzódhat a bőröd rendesen. :)
Én korban hozzád hasonló vagyok (24 éves) és 81 kg-ról indultam, most járok 69 kg-nál, szóval eddig 12 kg-ot adtam le, s eddig semmi gondom ezzel. Még kb ugyanennyit szeretnék leadni mindenképp, remélem azzal se lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!