Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy nap megeszem ennyit,...

Ha egy nap megeszem ennyit, az hízlal?

Figyelt kérdés
Ma megettem négy babapiskótát, egy kinder szeletet, egy kfc-s twistert (nagyon ritkán eszem ott) káposztasalátával, egy fahéjas palacsintát, egy fél sonkás sajtos ketchupos szendvicset egy kis chipset aztán este még ettem egy kicsivel több chipset.Nem eszem általában ilyen sokat, csak azt szeretném kérdezni, hogy amiket felsoroltam, nagyon hízlalnak? 52 kg vagyok, 10/L
2016. okt. 15. 19:44
 1/8 A kérdező kommentje:
És egy héten 7 órát mozgok folyamatosan
2016. okt. 15. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

10éves vagy? Ne foglalkozz ilyesmivel!

Amúgy egészségtelen, de nèha belefér

2016. okt. 15. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek elég hízlalóak és egészségtelenek de néha belefér ezért ne legyen álmatlan éjszakád. Meg 10 évesen neked még ilyennel nem kéne foglalkoznod. Max arra figyelj, hogy több zöldséget, gyümölcsöt és hús félét egyél mint kenyér és nasifélét. Ha valami tetszik elmehetnél sportolni. Nem az alak védő mozgásra gondoltam, hanem amit szívesen csinálsz, pl röplabda vagy úszás. Azokat régen nagyon szerettem
2016. okt. 15. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Durva, hogy manapság már a 10 évesek is az alakjukkal foglalkoznak, el sem akarom hinni, pedig csak dupla annyi idős vagyok.

Egy naptól nem lehet meghízni!

2016. okt. 15. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

A twistert nem tudom, a többi nagyon kevésnek tűnik, szerintem én a legkeményebb fogyási próbálkozásaimnál is sokkal többet eszem, csak éppen jobb ételeket, ezért sem tudom megsaccolni, a tied mennyi kalória, de mivel kicsi a mennyiség, nem lehet nagyon sok.

A kalóriatöbblet hizlal. Az efféle ételekkel sokszor az a baj, hogy nem laktatnak annyira, amennyire kalóriadúsak. Persze ez emberfüggő.

De inkább az egészségeddel törődj s alakíts ki egy jó életmódot, akkor kicsi az esély, hogy félned kell a hízástól...

2016. okt. 15. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az aggasztóbb, hogy 10 évesen a neten lógsz és a súlyod miatt aggódsz. Neked még barbizni kéne meg kölyökklubbot nézni a tévében.
2016. okt. 15. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
10 évesen ne foglalkozz ilyesmivel,bár nem tudom hány centi vagy,de én 30 évesen,158 centisen vagyok 51 kiló.Ha úgy,érzed husis vagy,akkor ne egyél ilyeneket,vagy csak keveset,szólj a szüleidnek,és rendes kaját egyél,valamint mozogj sokat.De a konkét váasz,az természetesen igen.Ha ezeket mindennap megeszed,és nem mozgod le,az nagyon hízlal.De egészségtelen is.
2016. okt. 16. 08:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Elírtam, 13 éves vagyok
2016. okt. 17. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!