Ha valamit megeszel de pár percre rá kihányod az akkor is hízlal?
Figyelt kérdés
Persze nem direkt hánytam ki.2016. aug. 23. 20:57
1/8 anonim válasza:
Nem különösebben, mivel nem emésztődött meg (az emésztés órákig eltart), pár kilokalórián kívül abból semmi nem hasznosul.
2/8 anonim válasza:
Nem nem hizlal mert nem volt ideje felszivodni.
3/8 anonim válasza:
Teljesen egészséges, akár a bulimia. Nyugodtan keress rá, meglatod, milyen szépek a bulimiás emberek.
(szarkazmus off)
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor az olyan mintha meg se ettem volna? Na de jó:D Köszönöm a válaszokat!:)
2016. aug. 23. 21:39
5/8 A kérdező kommentje:
Mondtam már h nem direkt hánytam ki hanem rosszul voltam, ha nem tudsz olvasni az nem az én bajom.
2016. aug. 23. 21:55
6/8 anonim válasza:
Ezt ne csináld rendszeresen, mert problémád lehet belőle. Sajnos nem tudom pontosan a betegség nevét, de aki rendszeresen csinálja, annak tönkremegy valami, talán a garat (? nem akarok hülyeséget írni) és akkor is hányni fog, ha nem akar.
7/8 A kérdező kommentje:
dehát mondom h ez csak úgy érdekelt azért kérdeztem meg és nem direkt csináltam csak annyit ettem h rosszul lettem. Gondolom mindenkinek volt már ilyen. Amúgy szerintem a bulímiára gondolsz.
2016. aug. 23. 22:03
8/8 anonim válasza:
21:59, az az "achalasia" nevű betegség amire gondoltál. Nyelőcsőizmok mozgászavara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!