Hogyan tudnék NEM-et mondani az kajának?
19 éves vagyok 170 magas és 65kg... lehet h most némelyek szerint ez normális de én még is rosszul érzem igy magam, sokszor próbáltam diétázni de valahogy sosem tudtam betartani, szeretek sportolni, de mivel genetikailag vagyok ilyen ezért nehezebben mennek a kilók is le... valahogy mindig kényszert érzek hogy egyek... ezért sajnos nem tudom betartani a diétákat...
léci segitsetek.
mit csináljak? :(
elöre is köszi a válaszokat
Üdv!
Ha nem tudsz nemet mondani a kajának, az azért van mert utdat alatt jól érzed most magad a bőrödbe úgy ahogy vagy..lehet hogy inkább külső hatások mitt mondod azt h neked nem jó így...de ha nem mások véleményére adsz akkor leszel boldog abban a testben amiben vagy.
Tapasztalatból beszélek...én voltam 54kg...akkor úgy volt jó...most 80 vagyok,most így jó...amíg nem adok más véleményére addig nekem jó...ezt tanácsolom neked is...így vagy SZÉP ahogy vagy...látatlanba megmondom neked:D:D:D
Én is mindig ezzel bajlódom :S
Az a baj, hogy amíg te nem vagy elégedett magaddal, addig hiába mondják sokan hogy szép és csinos vagy... Amúgy én a sok-sok reggeli kávétól, vagy energiaitaltól émelygek és nem bírok kajára nézni se...de nem tart örökké és nagyon egészségtelen is mint pl a cigi, attól sem vagy éhes annyira (attól is émelygek), vagy ha másnaposra iszod magad:D
A fentieket ne fogadd meg, csak saját élmény... :D
igen, sejtettem hogy lány vagy, a fiúkat annyira nem izgatja, ha mégis nm itt beszélik ki:D
de tartom magam ahhoz amit mondtam...:D
Ne diétázz! A fehér kenyeret cseréld teljes kiörlésűre és csak reggel edd. Kerüld a fehér lisztes dolgokat (tészta, habart vagy rántott főzelék, leves) meg a finomított cukrot, az üdítőket és a műkajákat. A táplálékod nagy része hús és saláta vagy párolt zöldség legyen.
Ez hoz hosszú távú eredményt.
*Ha nem tudsz nemet mondani a kajának, az azért van mert utdat alatt jól érzed most magad a bőrödbe úgy ahogy vagy..
Ez nem igaz. Olvastam, hogy van aki azért eszi magát kövérre, hogy (tudat alatt) távol tartsa magától a pasikat (nőket), mert hiába szeretne, fél a komoly kapcsolattól, és így biztosítja, hogy senkinek ne kelljen.
Meg az alacsony önbizalmű emberek így teremtenek önigazolást arra, hogy "őket senki sem szereti".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!