Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vélemények. Kövér lennék?...

Vélemények. Kövér lennék? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, 165 cm, és 51 kg. Szerintetek kövér vagyok? Az emberek nagyja soványnak tart, valaki már az anorexiát is megemlítette velem kapcsolatban. De én mégis úgy érzem, hogy kövér vagyok.Ti tizenhárom éves korotokban hány cm és hány kg voltatok? Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 25. 11:18
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
58%
nem vagy kövér... csak terhes
2010. ápr. 25. 11:50
 12/32 anonim ***** válasza:
nem lehet ..de kis tanács, sportolj és egyél rendesen, fejlődésben lévő szervezet vagy, ha most megalapozol egy jó formás, izmos testet, a későbbiekben sokkal könnyebben boldogulsz majd :)
2010. ápr. 25. 11:51
 13/32 anonim ***** válasza:
Az ilyenekböl lesznek az anorexiások. Akik már amugy is vékonyak,de kövérnek látják magukat. -.-"
2010. ápr. 25. 12:01
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem lesz belőlem anorexiás, nem hiszem hogy ezt jobban tudhatod nálam. Rengeteget eszem. Furcsállják is, de tudom, hogy azért van mert sokat sportolok. Utolsó elötti válaszoló. Sportolok, rendesen, mindennap másfél óra tenisz+ egy óra kondi.
2010. ápr. 25. 12:06
 15/32 anonim ***** válasza:
ha rendesen sportolsz és rendesen eszel, akkor ne izgulj :) sőt valószínűleg azért látnak mások túl soványnak, mert izmos vagy...de egy tuti kövér az messze nem vagy
2010. ápr. 25. 12:10
 16/32 A kérdező kommentje:
hát ahhoz képest hogy mennyit edzem nem vagyok annyira izmos, mint a többiek, de azért köszönöm mindenkinek a normális válaszokat! :)
2010. ápr. 25. 12:12
 17/32 anonim válasza:

Én 13 évesen kb 162-3 cm voltam és 43kg. De nekem nagyon vékony a csontozatom és semmi izom nem volt rajtam, amíg el nem kezdtem aerobikozni. Most 168-9 cm vagyok (nem tudom pontosan), és 53kg.

Na rám mondták azt h sovány vagyok, pedig teljesen normális voltam, csak nekem ilyen a családom. Mind vékonyak vagyunk és nagyon nehezen hízunk. Az izmosodás már más kérdés.

19/L

2010. ápr. 25. 12:39
 18/32 A kérdező kommentje:

Hozzád képest nagyon kövér vagyok :O :D

Nekem a családom átlagos, de nekem a csontozatom nagyon erős. Egyszer sem törött el eddig semmim se. ( Hál' istennek.) A húgom viszont nagyon kis gyengécske.

2010. ápr. 25. 12:59
 19/32 anonim ***** válasza:
13 évesen én is vékony voltam (162 cm, 45 kg), de teljesen normálisan ettem. Aztán tinikoromban, néhány év alatt felszedtem kb. 10 kilót, pedig nem ettem sokkal többet. Szerintem, ha nem éhezteted magad, és eleget eszel, akkor nincs baj.
2010. ápr. 25. 13:27
 20/32 anonim ***** válasza:
Nagyon kövér vagy. Nekem nem kellenél, az biztos.
2010. ápr. 25. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!