Mit tegyek, hogy szép lábam legyen?
Figyelt kérdés
Anyukáim lábait örököltem,vastag csontozattal,tehát piszkafa lábam sose lesz,amit nem is akarok egyébként,de ez ami most van,még rondább.Mint egy vízilóé vagy nem is tudom:(A vádlimmal már kibékültem félig,az se vékony,de már elfogadtam.De a térdem,a combom,valami iszonyat vastag,és formátlanul hájas és izmos.Nem tudom hogy leírni.Elkezdtem tornázni Rékára,de sztem ettől is csak vastagabb lett,bár még csak 2 hete csinálom.Futni is elszoktam járni heti 3-4szer,10-15 percnél nem bírom tovább.Segítsetek,mit csináljak,hogy szépek legyenek a lábaim?!!Nyárig mindenképp kell tennem vmit:(
16/L
2010. ápr. 25. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!