Fogyni szeretnék, de nagyon lassú az anyagcserém. Mivel tudnám felgyorsítani? A mozgás nem elég, hogy eredményes legyen.
Már elnézést, de az anyagcserém nekem is baromi lassú volt terhesség előtt, heti 1x jó esetben, amúgy két hetente 1x sikerült valamit produkálnom. Pedig rengeteget mozogtam, sok rostot ettem, kevés szénhidrátot, és mégis!
Én semmivel nem tudtam felgyorsítani- amúgy nem is fogytam semmit.
Az anyagcserének köze nincs a wc-n végzett tevékenységekhez, bár ezt már más is írta...
S nem egyforma mindenkinél. Azonos méretű, testkompozíciójú, aktivitású, nemű emberek durván más kalóriaigénnyel képesek rendelkezni, mivel más az anyagcseréjük sebessége.
Lehet sejteni, hogy gyors-e az anyagcserénk, amennyiben számoljuk a kalóriát és fogyunk, illetve hízunk (a stagnálás nem megbízható, az anyagcsere képes felvenni a ritmust egyeseknél, így a delikvens hiába eszik mondjuk 800 kcallal kevesebbet vagy többet, mint addig, ugyanúgy stagnál). De csak így vagy valami laborban mérve. Az ürítésnek más dolgokhoz van köze, pl. hogy mennyit eszünk s ebből mennyi a salakanyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!