Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnám magam ravenni...

Mivel tudnám magam ravenni arra hogy kevesebbet egyek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 3. 20:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9es igazad van:( mozgok sokat és próbálom tartani a kalória mennyisegem elég sok sulybol szeretnék fogyni így 1500-1200 kcalt eszem, csak ezt nem mindig tudom betartani van hogy 1600at eszem ezért szeretnék kevesebbet enni
2016. okt. 4. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez esetben ne akarj kevesebbet enni, 1600 kcal egy nagy testsúlyhoz inkább kevés, mint sok, fogyáskor is. Inkább mozogj többet, ha nagyon lassan fogysz ennyivel, de nagy feleslegnél ennek kicsi az esélye.
2016. okt. 4. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
#3: jó lehet, de szerintem jobb nem elrettentő, hanem motiváló képet kitenni. Pl. ha korábban karcsú voltál, és vissza szeretnéd szerezni a régi formádat, akkor egy régi képet tegyél ki magadról, amin jól néztél ki. Ha sosem voltál olyan, akkor egy olyan ember képét, aki hozzád hasonló, de vékonyabb és szerinted jól néz ki. És írd ki mellé azt is, hogy "Le akarok fogyni, és hiszem, hogy képes vagyok lefogyni".
2016. okt. 4. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Teljes életmódváltás a megoldás.Nézd meg magad a tükörben ruha nélkül,majd képzeld el a fogyás utána alakodat.Ha meg akarsz enni valamit amit "tilos" akkor gondold végig hogyan is nézel ki és hogyan szeretnél kinézni.

+ Ha elkezdesz sportolni akkor azt is átgondolhatod,h azért küzdöttél a mai edzésen hogy meg egyél valami szart ami nem segít semmiben vagy nem eszed meg.

2016. okt. 4. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!