Hogyan tudnám rávenni magam arra hogy kevesebbet egyek?
Néha már akkor is eszek ha csak unatkozok. Nem sportolok,csak táncolok (heti 2 alkalommal) 165cm és 58kg
Nem érzem jól magam a bőrömben
Hacsak nem eszel nagyon sok erősen lédús ételt, napi fél liter ivás nagyon kevés! Nem is értem, másnak nem szól a teste, ha szomjas?
Ilyen extra esetben még a több ivás is segíthet valamit... Nekem kicsit nassolásszerű a teázás is :) Munkahelyen, ha épp tele volt a fejem a munkával s kellett egy kis lazítás, sokszor teáztam, de amúgyis kellemes. Persze üresen iszom, ahogy a normál teát kell.
Az unalomevést át kellene váltani valami másra, nemcsak az evés szórakoztató, sőt, az elég gond, ha nem éhesen, unalomból eszeget az ember. Kompromisszumos megoldásként ilyenkor ehetsz olyat, aminél nem igazán van mennyiségi limit. Én pl. odavagyok a ropogós jégsalátáért, zöldpaprikáért, uborkáért :)
Nekem nehezebb volt, mert én csak SOK étellel lakom jól, éhezni pedig nem fogok. Az ilyen körülmények között fogyáshoz már étrendváltoztatás kellett, ahogy az édességvágyon is annak volt esélye valami javulásra. Rengeteg múlik az étrenden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!