Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Főzésnél a liszt mivel helyete...

Főzésnél a liszt mivel helyetessíthető?

Figyelt kérdés
Ha sorra veszem a kajákat, levestől, másodikon át, a desszertekig mindbe kell egy-vagy két kanál liszt. Életmódváltás mire lehet lecserélni? Van olyan liszt ami jobb mint a fehér, de mégis ugyanolyan hatást lehet vele elérni? Pl. besűríti a levest, és az omletthez is jó
2010. ápr. 24. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt nézz körül: [link]
2010. ápr. 24. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljeskiörlésű liszt.
2010. ápr. 24. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A hagyományos lisztet én a teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszttel helyettesítem. Nekem ez vált be. Illetve a répacukrot nádcukorral, vagy gyümölcs, szőlőcukorral helyettesítem. A sót tengeri sóval, és az olajat pedig attól függ, hogy mit készítek. Jó az extra szűz olíva olaj, de jó a napraforgó is. Kevés kell mindegyikből. Lehet nem jól teszem, de az utóbbit nem tudom mással helyettesíteni, hiszen az ami igazán megfizethető. Ja és ugye az íze is sokat számít. Bocsi kicsit eltértem az eredeti témától. 29/N.
2010. ápr. 24. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Főzelékeknél: kiveszel belőle néhány megpárolt zöldséget, összeturmixolod és hozzáadod! Sűrűsége ugyanúgy meglesz!
2010. ápr. 24. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!