Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Istenem! Emberek, mondjatok...

Istenem! Emberek, mondjatok meg miert hisztek abban, hogy kulonbozo dietakkal karcsubbak meg vekonyabbak lesztek, vagy ugye fogytok?

Figyelt kérdés

Olvasom a kerdeseket, olvasom a valaszokat. Sok tok hasznos, etkezesi ill. mozgassal kapcsolatos valasz erkezik. DE.....

En nem tudom kedves dietazo emberek. Elgondolkodtatok mar azon, hogy csinaltok egy x tipusu dietat, akkor amennyiben azt abbahagyjatok a kiloitok vissza gyulemlenek, mert fokozatosan ugyanugy esztek ahogyan azelott, vagy ami meg rosszabb, sokaig tartjatok a dietat, majd alapjaba veve a kevesebbtol is tobbet hiztok?

Ne egyunk cukrot, ez meg az meg amaz az etel nem jo mert van benne cukor???!!

En tenyleg csak amulok. En alapjaban veve azt mondhatom negyon egeszsegesen taplalkozom. Vegyesen, mondjuk foleg zoldseg gyumolcs, de imadom a tengeri dolgokat, meg a hust. Ha megkivanom eszek edesseget, tudom hol a hatar, de nem tilos. Ha erzem sokat ettem a heten edesseget, akkor picit megvonom, hogy visszaaljon a vercukrom.

De a titok, elarulom, hogy soha egy dekat nem fogtok fogyni tartosabban, amennyiben visszatertek dietarol eddig altalatok velt normalis etkezesre.

Eletmodot kell valtani , nem dietazni! Ehetsz barmit, csak mertekkel a megfelelo idoben, napi 5-6x, kis adagokban(itt ez azt jelenti hogy csipegetunk valamibol, es nem azt hogy a kis kotlat megpakolom ahogy csak lehet es akkor 5 alkalombol kijon egy 6 fos csalad vacsoraja)

Es nem ertem. Hangsulyzom!NEM ERTEM....hogy hihetitek az, hogy ha fogytok az barmennyire is szep lesz, ha nem mozogtok hozza. Ez aztan foleg a kozep korosztalynak, mert ugye milyen jol nezek ki, ha fogyok 10 kg, csak a bor mar nem feszul am ki ugy mint anno 20 evesen, es mig te azt gondolod, hogy elerted ahitott sulyodat a fogyokuraddal es tok jol nezel ki, igen kiabrandito tud

lenni, ha a kollega jon es megkerdi beteg vagy e.

Tartos fogyas titka:

SPORT(Meg nagyobb betukkel SPORT), kiegyensulyozott taplalkozas amit akar egesz eleteden at tartani tudszs, sot az lesz normalis, ELETMOD VALTAS!!!!

2010. ápr. 24. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A fahéjas és hasonló dolgokban én se hiszek, de pl egy olyan módszer, ami orvosilag is elismert, lásd a kalória és szénhidrátszámolás, abban igen.

Tudod, sok inzulinnal kezelt cukorbeteg kénytelen reggeltől estig számolni a kalóriákat ha jót akar magának.

Vagy pl ha egy túlsúlyos elmegy egy dietetikushoz az se hasraütés szerűen fogja kiadni az étrendet, ott is gondosan összeszámolt kcal és ch értékek vannak.

Nem mondom kell a mozgás és az életmódváltás, a csodaszerektől, módszerektől nekem is égnek áll a hajam, de bocsáss meg, te sem tudhatod magadról előre, hogy mikor kerülsz egy olyan élethelyzetbe, hormonbetegségbe, akármibe amitők xxkg súlyfelesleged lesz.

Lehet, hogy egy olyan helyzetben minden l*sz*rnak bedölnél csak hogy egy dekát fogyjál.

2010. ápr. 24. 21:43
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
Na le is pontozták amit írtam. :) A normális diétát meg a mozgást. Mondtam én hogy fáj az igazság sokaknak. :)
2010. ápr. 25. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!