Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Össze állít nekem valaki egy...

Össze állít nekem valaki egy étrendet?

Figyelt kérdés

Nézegettem ezeket a kalóriaszámlálásos dolgokat, meg azt is, hogyan állítsam össze, de nekem valahogy annyira nem ésszerű és talán, akinek több tapasztalata van, az esetleg segíthetne nekem. Hosszú távra kéne étrend, de persze nem azt kérem, hogy hónapokra legyen, csak valami támpontot, esetleg leírhatnátok 1 pár heti étkezésre hogy mit lehet enni pl.:

1. Reggeli(7.30): tojás(1), zabkása joghurttal(2)

2. Tízórai(10.30): szendvics(1), gyümölcs(2)

stb.

Most valószínű hülyeséget kezdtem el írni, de valahogy úgy gondoltam, hogy a számok 1 étrendhez tartoznának, hogy variálható legyen. Tudom, hogy ez elég nagy kérés, de tényleg nem értem ezeket a dolgokat, viszont elkötelezettnek érzem magam eléggé, hogy változtassak. Volt egy balesetem, amiben eltörtem a bokámat, így ágyhoz lettem lényegében kötve, és itt volt a probléma, hogy mozogni nem tudtam, viszont ettem és sokat. Tudom ez az én hibám.

22 éves vagyok, kb. 65cm magas, és 84 kg. Elkezdtem olvasni a Sárga kapszulát, mert hallottam, hogy az nem egy rossz dolog azoknak, akik fogyni szeretnének. Nekem a végcélom a 70kg, ami lehet, hogy nem ideális, de talán reális és elérhető. Illetve ez a 15kg mennyi idő alatt mehet le? 3-4 hónap az kevés idő rá, ha mindennaposan, vagy egy héten 4-5x gyakorlatozok és/vagy edzek?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2016. szept. 23. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiu vagy vagy lany? Am ha ilyen sokat kell fogyj vagy szamold ki rendesen a kaloriakat szerintem neked napi 1200 ha edzel 1500 kcal eleg. Es ne legyen az etrendben magas glikemias indexu etel. (Kaloria tablazatban nezd meg mi hany kaloria es mennyi a glikemias indexe. Biciklizes, uszas, setalas legyen (futast ilyen tulsulyal meg nem ajanlom) es esetleg sulyzos edzes menjen es a sarga kapszulat tenyleg olvasd el. Am 4 honap alatt meglehet az eredmeny, csak utanna is elj egeszseges etrenden. Sok sikert!
2016. szept. 23. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de pont ezért írtam, és kértem segítséget, mert nem értek hozzá... Nekem semmit nem mond az, amit leírtál, mert nem tudom, hogyan csináljam. :S
2016. szept. 23. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Sárga kapszulában minden le van írva. A net tele van étrendekkel, tanácsokkal! Akkor mi nem megy? A szöveg értelmezése?
2016. szept. 23. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Persze. Dietetikusnak hívják. Keresd fel!
2016. szept. 24. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
hát ez tényleg elég nagy dolog amit kértél... ingyen senki nem fog neked étrendet csinálni, pl nálunk az edzőteremben 6 hetes étrendet 18ezerért csinálnak (lebontva személyre szabottan minden napra 5 étkezés, mindegyik naphoz bevásárlólista, receptek). ha tényleg komolyan gondolod, akkor keress fel egy dietetikust. lehet netről is okosodni persze, de sajnos nagyon sok rossz információ is van a jók között, szóval lehet többet ártana mint használna.
2016. szept. 24. 15:31
 6/6 anonim válasza:
52%
65 cm magas vagy?
2016. szept. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!