Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasra edzéssel és fekvő...

Hasra edzéssel és fekvő támaszokkal lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Sokszor elkezdtem már edzeni de sajnos egy idő után mindig abba hagytam mert vagy nem láttam az eredményt vagy elvették tőle a kedvem ilyenekkel hogy nincs helyi zsírégetés hiába edzek hasra meg összetetten kell étkezni meg valaki azt is mondta ha nem csinálom rendessen akkor többet ártok mint h hasznos legyen pedig én csak jó alakot szeretnék semmi más egy 10kg-t leadni de az ilyen kardio ugri bugri edzések nekem nem mennek tudom h azt mondják sokan h azt kell de azokat nem bírom meg nem megy most próbálom kitartóbban csinálni nem hagyom hogy elvegye bármi is a kedvem csak nem tudom ezzel elérhetek így valamit van értelme? Biciklizni is szoktam bár azt nem sokat napi 2X 10percet amig oda érek a munkahelyre meg haza,de nagyon szeretnék hasból leadni hogy a páromnak mégjobban tetszek.
2016. szept. 23. 06:47
 1/4 anonim ***** válasza:

En igazan nem akarom elvenni a kedved, de fekvotamaszokkal meg hasra edzessel nem lehet fogyni, csak akkor ha megfelelo az etrended is hozza, azaz kevesebb kaloriat viszel be mint amennyit felhasznalsz.

Sokkal fontosabb az etrend mint a sport, sajna ez a helyzet.

Ket valasztasod van: vagy tovabbra is "elveszik a kedved" a tenyek, es hagyod a pichaba az egeszet, vagy vegre szembenezel azzal hogy mit is kellene csinalnod es belevagsz rendesen.

2016. szept. 23. 07:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta,vagy elfogadod a tényeket (és ennek megfelelően cselekszel) vagy dagadt maradsz. Nincs kivételes elbírálás. "A nincs helyi zsírégetés", "a megfelelő táplálkozás",stb. mindenkire vonatkozik
2016. szept. 23. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha kevesebb kcalt viszel be, mint amit felhasználsz, akkor akkor is lefogysz előbb utóbb, ha nem sportolsz semmit...

De szép nem leszel, egy formátlan, itt ott főleg cici, popsi környékeken egy löttyedt plötty lesz a tested... ugyanis a formát az izmok adják, izmok pedig nem nőnek csak úgy, azokért komoly súlyzós vagy legalább saját súlyos edzés kell... és nem 1-2 gyakorlat meg napi 10 perc bicikli, hanem heti 3* legalább teljes test edzés, meg legalább 3* 40-60 perc aerob vagy kardió edzés...

No meg elősször rengeteg információ a fejedbe...

De ha te ez az egészet nem akarod, akkor inkább békélj meg magaddal... mert ilyen hozzáállással nem fogsz változni...

2016. szept. 23. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell ugribugri s kardió sem, ha nem akarod. Biciklizhetsz, túrázhatsz, úszhatsz, akármi, csak persze nem 10 perceket.

De az étrendeden fog múlni, hogy fogysz-e.

2016. szept. 23. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!