Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás utáni bőr? Tippek,...

Fogyás utáni bőr? Tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én világéletemben duci voltam, babaként is dundus voltam. Rengeteget voltam emiatt kórházban...a történet nagyon hosszas lenne, a kérdésem szempontjából nem is olyan lényeges. A sok kórházi herce-hurca után úgy gondoltam, hogy végre a saját kezembe veszem a sorsom. Ez az elhatározás 4 hónapja született meg, rengeteget mozgok (torna, jóga, váltott intervall szobabicikli, tánc - heti 4-6 alkalom) és emellett számolom a kalóriákat, valamint figyelek arra, hogy sok fehérjét és kevés szénhidrátot vigyek be. A napi keretem 1200-1600 kcal közt mozog. Ennek eredménye eddig -26 kiló és az, hogy a vérnyomásom teljesen helyrejött, elhagyhattam a gyógyszereimet.

Szeretném a fogyókúrát folytatni, szeretnék még 30-40 kilót leadni. Ám nagyon félek, hogy a bőröm lógni fog...

Van-e valami módszer ami segít azon, hogy ne legyen később annyira csúnya (a műtéten kívül persze)? Mert most még abszolút nem lóg, persze még bőven van is mit leadni...

Gondolok itt ilyenekre, hogy bőrfeszesítő krémek folyamatos használata pl mennyire lenne hülyeség? Minden tanács érdekel!

Előre is nagyon szépen köszönöm!

22/L

2016. szept. 22. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Izmok. Semmi más nem segít. Tavaly írtam ki egy kérdést, hogy autóbaleset miatt hónapokig kórházban voltam, 25 kilót fogytam odabenn alig két hónap alatt, mit tudok csinálni. Senkinek nem volt ötlete. Azóta eltelt egy év, rengeteget edzettem nagy súlyokkal, kardiogépeken legnagyobb ellenállással, és most normális a helyzet, nem lóg üres bőr rajtam. (nő vagyok, nem is olyan fiatal, mint te) Építs izmokat, ne testépítő szintre gondolj persze... de semmi más nem segít.
2016. szept. 22. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Tehát akkor van remény arra, hogy műtét nélkül lehet még nem vészes a helyzet. Engem nem tántorít el, hogy meg kell dolgozni érte...

A napokban láttam egy fotósorozatot egy nőről, aki ugyan 30 feletti volt - de 70 kilót adott le, és a bőre hogyan néz ki... teljesen elkeseredtem, nem szeretném magamat egyszer úgy látni.

2016. szept. 22. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány kiló voltál te, hogy 66-ot kéne lefogynod?
2016. szept. 22. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a pontos adat nem lényeges, azt hiszem ennyi adatból is világos, hogy sajnos rengeteg túlsúlyom van... oké, hogy ez most anonim meg minden, de úgy gondolom elég ennyi is. :)
2016. szept. 22. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!