Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szálkásító diétámban a vacsora...

Szálkásító diétámban a vacsora túró/cottage cheese. Mivel tudnám helyettesíteni?

Figyelt kérdés

Merthogy már nagyon unalmas.

Tej+fehérjepor jó helyette?

2016. szept. 22. 02:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Én pudingot szoktam csinálni kevert (kazein tartalmú)fehérjéből és instant zselatinból. Egyszerűen összerázom egy shakerben és pár órára beteszem a hűtőbe.
2016. szept. 22. 05:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag bármivel amit belekalkulálsz az étrendedbe.
2016. szept. 22. 06:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit a 2. írt. Ez rajtad múlik. Nyilván valami fehérjeforrás adódik, hogy mennyire zsíros vagy szénhidrátos vagy sovány, az az étrendeden múlik s hogy mennyire tudod bepakolni a makróidba, mi a véleményed az ideális vacsora összetételéről...etc.

Én pl. tojást ennék, de van, akinek az túl zsíros abban a mennyiségben, amennyivel jóllakik (de akkor is ott van a tojásfehérje). Sok lehetőség van. Egyeseket nem is érdekel az unalom, betolják. Én pedig nem tudom megunni az ételeimet :D Ha neked óriási változattoság kell, akkor egy idő után játszanod kell a forrásaiddal, ételeket készíteni belőlük, nem simán benyomni, mert az kevesebb lehetőséget ad. A tojásban az a jó, hogy percek alatt is sokféleképpen elkészíthető.

2016. szept. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!