Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én nem fogyni hanem hízni...

Én nem fogyni hanem hízni szeretnék! Van valakinek ötlete? Hízni vágyók ide!

Figyelt kérdés
Van e valakinek valami jól bevált receptje,étrendje arra hogy hízni tudjon? Várom a válaszokat!!!!
2010. ápr. 23. 17:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
én McDonaldsban zabáltam és tespedtem. Rögtön felkaptam 10 kg-t. Aztán észbekaptam és edzeni kezdtem. Nem mindegy hogy zsír vagy izom megy fel rád. Túl vékony vagy, vagy mi a baj?
2010. ápr. 23. 17:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen,mondhatni jöhetne fel pár kiló. Egyébként ilyen "fajta" vagyok,nehezen jönnek a kilók rám. A Meki's dolgot még nem próbáltam :)
2010. ápr. 23. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
sport + változatos, fehérjedús étrend
2010. ápr. 23. 18:08
 4/14 anonim válasza:
46%
egyél minden nap csokit és édességet!! csak vigyázz nehogy "rászokj" és ne tudd abbahagyni!!
2010. ápr. 23. 18:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Sok kenyér!!! Tuti a hízás !!! Sajnos:((
2010. ápr. 23. 18:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Na most hízhatsz kétféleképpen: Zabálsz összevissza, mekis kaja és társai, és jól elhájasodsz, vagy pedig szépen kiszámolod, hogy mekkora tömegre van szükséged és ahhoz mennyi napi kalóriabevitel kell és hányszor, mellette pedig edzel. Ekkor nem hájas leszel, hanem izmos. Jól hízni legalább olyan nehéz, mint jól fogyni.
2010. ápr. 23. 18:42
 7/14 anonim válasza:
A probléma ott van, hogy a bélrendszered rosszul választja ki a kajából a testednek szükséges dolgokat. Először az emésztéshez szükséges dolgokat kell rendbehozni. A patikákban kaphatók baktérium kultúrák, amivel helyrehozható az emésztéshez szükséges mennyiség.
2010. ápr. 23. 19:14
 8/14 anonim válasza:

ezzel énis így voltam :D állandóan chips édességek meg minden. meg utána rájjöttem hogy így hájas leszek, edzettem és rendes kalóriabevitelt csináltam vagy hogymondják...

hát minden maradt ugyanolyan! Maximum a hasam lett egy pindurit nagyobb...

2010. ápr. 23. 19:18
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg,hogy innivaló csak 100%-os gyümölcslé legyen.Egyszer egy hétig ásványvíz helyett ilyen leveket ittam és a szokásos étrendem mellett elég szépen híztam tőle.Egészséges,jobb mint a hamburger:)

Sok teljeskiőrlésű pékárú,tésztafélék,sajt,Korpovit keksz.

Kevésbé egészséges módja : chips,kóla és társai,hamburger,édességek,sütemények.

Anyukám az egyik cég fogyókúrás italporától hízott 3 kilót egy héten,úgy hogy mellette evett is :)))

2010. ápr. 23. 19:21
 10/14 anonim ***** válasza:
neke a sültkrumpli jött be majonézzel és sok nutella. tuti hízás! ugyanígy voltam, mint te. minden nap ezt ettem 3 hétig. +5 kg :)
2010. ápr. 23. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!