Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » WellMix italporról vélemények?...

WellMix italporról vélemények? Csak nekem nem ízlizk ennyire az íze?

Figyelt kérdés
Alig bírom meginni a végére már hányingerem van tőle. De akkor is végig csinálom ha törik ha szakad.
2016. szept. 19. 22:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, en ezt iszom: [link] - fel adagokat. Nem fogyasra lett kitalalva, hanem etkezes helyettesitesre, ugy, hogy tartalmaz minden fontos tapanyagot.
2016. szept. 20. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:

egyértelműen dilettáns vagy kérdező.

estére meg reggel amikor a legérzékenyebb a inzulin érzékenység cukrot inni...egészség elleni merénylet.

na de mindegy a te dolgot,szóval az íz.

ott a 100% whey protein akiknek az íz a fontos azt szokták inni és a ch vagyis a cukor tartalma adagonként 2g nem pedig 23 mint a te sza/rodnak.

amúgy táplálék kiegészítő fehérje italnak legfeljebb a zab ízesítéséhez,vagy edzés utáni ivásának van értelme,ha lusta valaki tojást főzni.

de étkezés kiváltására használni totális ballépés mivel a benne lévő rost az nulla,meg eleve tejszármazék.

2016. szept. 20. 17:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Had használhassak már olyan "szarokat" amilyeneket én akarok könyörgöm. Most azt is magyarázd be nekem, hogy nem ennek a segítségével fogytak az ismerőseim. Biztos hazudok mert minden okom meg van rá. Menjél innen okoskodni ahova akarsz innen meg kopjál már le...
2016. szept. 20. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!